Rossz jegyet írt be a Tanárnő az e-krétába; ötös helyett hármas röpdolgozat van bent. Mi tévő legyek?
Az a helyzet, hogy egy tantárgyból (kommunikációból) kéthetente egyszer van olyan óránk és sajnos minden órára kitalál egy órai feladatot (amit röpdolgozatként ír be). Ez a tanár most tanít minket először.
Tegnap volt ilyen óránk, és az előző dolgozatot kiosztotta, ami ötösre sikeredett. Viszont, a krétába pedig ma délután látom, hogy hármas dolgozatjegyet kaptam. Nagy valószínűséggel összecserélte a másik osztálytársam dolgozatával (akinek ugyanaz a keresztneve, mint nekem).
Nem tudom, hogy mit csináljak, mert a kréta rendszer lefog zárni holnap és véglegesen bent marad az a jegy a tantárgyamban. (holnap kapok írásbeli megerősítést a jelenlegi jegyeimről)
Ha valóban hármas lett volna a dolgozatom, nyilván nem "pampognék", de nagyon csalódott vagyok, hogy én ötös eredményt értem volna el.
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!