Van olyan ember akinek az életét megváltoztatta a nyelvvizsga amnesztia?
#11: Ahová bejuthatsz, ha fel is voltál mentve középiskolában matekból, ha olyan szakot választasz, ahová nem kell a matek.
De ha nincs felmentésed, akkor is elég hozzá egy 2-es közép érettségi.
Erre akartam kilyukadni, ez a nagy különbség!
Ha valaki a játékhoz hülye, azt megértjük. Aki a fizikához, azt sajnáljuk is.
Aki meg a nyelvhez, azt meg lenézzük?
16, te mondtad, hogy aki nem az eredeti kérdésre reagál, az biztos szövegérési nehézségekkel küzd. Én meg azt mondom neked,te el vagy tájolva (nagyon, nagyon, nagyon), ha azt gondolod, bármilyen nyelvérzék kell egy középfokúh nyelvvizsgához.
Ne viccelj, akik abból az érából sázrmaznak, azok most gonodlom, 40-70 között járnak, komolyan ezzel mentegetőzöl, hogy 30-50 évig (!!!!) nem volt lehetőségük letenni egy nyelvvizsgát ??? Hát , ezen mindjárt elröhögöm magam. Egyébként nekik még nem is kellett a nyelvvizsga a diplomához. Hagyjuk, tényleg. két év alatt felkészültem gimiben a második nyelvemből is egy középfokúra iskola és más versenyek mellett.
#17: "16, te mondtad, hogy aki nem az eredeti kérdésre reagál, az biztos szövegérési nehézségekkel küzd."
Hol írtam ilyet?
"Ne viccelj, akik abból az érából sázrmaznak, azok most gonodlom, 40-70 között járnak, komolyan ezzel mentegetőzöl, hogy 30-50 évig (!!!!) nem volt lehetőségük letenni egy nyelvvizsgát ??? "
Igen, mert nem mindenkinek volt szüksége a nyelvre, és mondjuk akkor még nem lehetett tudni, hogy később kötelező lesz. Különben én is letettem volna 16 évesen oroszból.
"Egyébként nekik még nem is kellett a nyelvvizsga a diplomához"
Akkor valóban nem. Pont ezt magyarázom. De most kell nekik is. Egy darabig nem kellett...
"Mi köze az orosznak és a nyelvi érettséginek mindehhez ???"
Csak a szintkülönbségek miatt írtam. A matek érettségihez kell 29% közép. Az idegennyelvhez, ami meg a nyelvvizsgával egyező értékú, 60% emelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!