Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hétfőtől már digitális oktatás...

Hétfőtől már digitális oktatás lesz?

Figyelt kérdés

2020. okt. 10. 15:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Egyszerűen nincs értelme!! Ha a középiskolát bezárják, attól a diákok nem fognak otthon maradni. Akkor meg már úgyis mindegy, így legalább meg is marad valami a tananyagból.
2020. okt. 12. 16:14
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

#11 Nehogy azt hidd. Alvásra valóban jó.

Egyébként meg mi az, hogy nem maradnak otthon? Én tavasszal a távoktatás mellett elmentem pizzafutárkodni, hogy majd a továbbtanulásra össze tudjak szedni minél több anyagi hasznot, naponta többször jártam utakat, de középiskolásokat szinte nem is láttam.

Nem hinném, hogy csavarognának. Azok nem voltak otthon akik dolgoztak.

2020. okt. 12. 16:22
 13/21 anonim válasza:
25%
#9 Annyira elfogyott a türelem, hogy a nemzeti konzultáció válaszadóinak több mint fele, 59%-a támogatta a kijárási korlátozást, 61% az iskolák bezárását, a többi kérdésre pedig már csak ennél nagyobb volt a támogató arány. Ennek ellenére a kormány azzal kampányol, hogy a magyar emberek szerint az országnak működnie kell. Hát látjuk a saját "kérdőívünk" eredményéből. De sebaj megvárják amíg az egészségügy már nem fogja bírni a dolgot, na majd akkor jöhetnek a szigorítások.
2020. okt. 13. 00:32
 14/21 anonim válasza:
68%
#11 Szerintem nem mindegy, hogy valaki naponta 5 vagy 30 emberrel találkozik.
2020. okt. 13. 00:33
 15/21 anonim válasza:
65%
És ha valaki kiáll az iskolák bezárása mellet akkor lepontozzák, elképesztő 😂 Ez a "bezzeg az én időmben mindneki iskolába járt napi 8 órában, te is ezt fogod csinálni büdös kölök" megnyilvánulás. Aztán egész nap a gyár futószalaga mellett álltok..
2020. okt. 13. 00:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
"Annyira elfogyott a türelem, hogy a nemzeti konzultáció válaszadóinak több mint fele, 59%-a támogatta a kijárási korlátozást, 61% az iskolák bezárását, a többi kérdésre pedig már csak ennél nagyobb volt a támogató arány"Mi köze van annak a baromságnak bármihez is?Amúgy 59% az csak 9% al több mint aki nem támogatta.És igenis elfogyott a türelem ,jó példa h most már a maszkviselést csak erőszakkal tudják betartatni,pénzbüntetés ,rendőr...
2020. okt. 13. 06:19
 17/21 anonim ***** válasza:
24%
Nem igazán van értelme így. A lázmérők rendszeresen irreálisan alacsony értékeket mérnek, a tantermekben nem kell maszkot viselni, az osztályunk fele hiányzik, tesztelni meg csak egy embert teszteltek, neki is pozitív lett. A gazdaság nem fog összeomolni attól, mert a középsulikat bezárják, csinovnyikok. 🤣
2020. okt. 13. 15:02
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Nekünk ma már azt mondták tanárok, hogy a téli szünet hamarabb fog megkezdődni ha a vírushelyzet így marad vagy súlyosabb lesz.
2020. okt. 13. 15:06
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
Hallod utolsó, maximum az őszi szünetig kihúzza a rendszer. Utána távoktatás lesz, mert nem bírják a kiképzést. 🤣
2020. okt. 13. 15:13
 20/21 anonim ***** válasza:
83%
A koronavírust kormányzati szinten azt veszem észre, hogy mindenki magasról lesz.rja. Így nem hogy az őszi szünet után, de ha napi 4-5000 lesz az új fertőzöttszám, sem fogják meglépni. Érdekes volt tavasszal ez a pánikolás, amikor századannyi volt a napi fertőzés és akkor kijárási tilalom, meg taps az ápolóknak, meg #maradjotthon stb. Most meg, hogy több százszor annyi az új fertőzés, ugye nincs is semmi probléma, az egyetlen intézkedés az annyi, hogy hordjál maszkot minden zárt téren. Hát nagyon fasza... Meg szét is van kenve a felelősség a lakosságra. Ja, hogyha nem a kormány feladata a védekezés, hanem az enyém, akkor kérek azokból az eurómilliárdokból, amit az EU a kormánynak adott a védekezésre. Gondolom az egyszeri embernek az sem jár, csak a felelősség hárítás...
2020. okt. 28. 13:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!