A Szerb Antal gimnáziumban tényleg cigiznek a diákok a WC-ben??
Sziasztok!
Most vagyok 8.os és megtetszett a suli, de az egyik ismerősöm mondta, hogy cigiznek a WC-ben. Ez igaz? És akinek van véleménye/ tapasztalata szívesen várom. Pl. Hány ponttal vesznek fel.
Kérdező még nem sokat látott az életből, szerencsére... :D
Az legyen a legnagyobb baj a világon, hogy cigiznek a wcben :D
Szia!
Sajnos a Cinkotai Szerb Antal Gimnázium nagyon rossz iskola.
Nem csak cigiznek, hanem alkoholt és kábítószert is be szoktak csempészni a diákok az iskola területére.
Borzalmasan rossz a közösség, egy ilyen helyen egyszerűen nem lehet tanulni.
A tanárok nem végzik rendesen a munkájukat, nem magyaráznak rendesen, türelmetlenek és bunkók a tanulókkal.
Tanulmányi versenyek és közösségi programok szinte egyáltalán nincsenek.
A környék is veszélyes, nem is olyan régen megkéselték az intézmény egyik tanulóját a buszmegállóban.
Semmi esetre se menj oda, ha rendezett körülmények között szeretnél tanulni!
Én jártam oda, sajnos tudom, hogy miről beszélek.
Ne hallgass ötösre, kérdező, gyere nyugodtan a Szerbbe.
A diákok szinte egyöntetű véleménye, hogy remek a közösség, nagyon jók a tanárok, ugyanannyi versenyre van lehetőség, mint máshol.
Azaz sokra. Nem vírushelyzetben van sok program is.
A környék kifejezetten jó, kertvárosi, nehezebb kijutni, ha belvárosban laksz, de sokkal nyugisabb, biztonságos.
Azt se tudja, mit beszél az előző.
Pontosan jól tudom, hogy miről beszélek, ugyanis abba az iskolának nem nevezhető undorító intézménybe jártam kettő évig.
Ha nem hiszitek el, a bizonyítványaimat is befotózhatom ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!