Szerb Antal gimnázium vélemények?(16ker.)
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett a suli. Milyen a környék, tanárok, diákok, közösség, programok stb.? És kb. hány ponttal vesznek fel? Milyen a Nyek és milyen a sima angol?
Előre is köszönöm a válaszokat. :))
2020. szept. 23. 13:44
1/3 anonim válasza:
Kb. a Szent László szintjén van, de jóval normálisabb környéken
2/3 anonim válasza:
Én oda járok. Csak ajánlani tudom. Egy óriási park, több sportpályával, jó tanárokkal. Mint írta is #1, eredmények szintjén is eléggé ott van. Mivel kertvárosban van, a környék értelemszerűen jobb egy belvárosi giminél. A diákok (az én tapasztalatom szerint) jófejek, persze balhék néha itt is vannak. Programokat szoktak szervezni, de nem kötelező jellegűek. Jó jegyekkel, egy kb. 75 pontos központival valószínűleg felvesznek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ha szabad kérdeznem te milyik szakra jársz?
2020. szept. 23. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!