Tudnátok nekem ezeket a budapesti gimnáziumokat rangsorolni, hogy melyik közülük a legerősebb, legszigorúbb?
Szerintetek melyik iskola mennyire erős?
A gimnáziumok:
Szent István Gimnázium, Szent László Gimnázium, Szerb Antal Gimnázium, Szinyei Merse Pál Gimázium,
Óbudai Gimnázium,
Teleki Blanka Gimnázium.
Melyik mennyire szigorú iskola?
Köszönöm a válaszaitokat!
Köszönöm szépen a válaszodat! (=
Esetleg azt meg tudná mondani valaki, hogy a Szent László Gimnázium és a Szerb Antal Gimnázium közül melyik a jobb?
Én a Szent Istvánba jártam, és az, hogy "elit iskola" nem jelenti azt, hogy jó is.
Én semmiképpen nem ajánlanám, mert teljesen versenyistálló jelleggel tanítanak, sőt igazából a legtöbb tanár nem is tanít rendesen, mert a gyerek úgyis megtanulja magától, és ha valami nem tetszik akkor "el lehet menni", persze megy a fenyegetőzés a diákok felé, nem lesz belőlük semmi stb...
Csak akkor menj oda, ha nagyon biztos vagy a reál beállítottságodon és nem akarsz semmilyen hobbit csinálni az iskola mellett, mert hajlandó vagy esetleg egyedül feldolgozni a középiskolai tananyagot.
Szóval nem tudom, hogy releváns e a kérdés még, és persze vannak jó tanárok is ott, de én semmilyen körülmények között nem ajánlanám az Istvánt
6-os egyetértek, de én úgy fogalmaznék:
Akkor menj a Szent István gimnáziumba, ha:
- szereted a pedofil tanárokat (saját tapasztalat)
- szereted az öngyilkosságig (tanárok és diákok által egyaránt)szekált gyerekeket (szintén tapasztalat sajnos)
- imádsz magolni, és mégcsak megközelítőleg sem akarod megérteni alaposan az anyagot
- nem akarod hogy emberként bánjanak veled, vagy a szüleiddel(kivéve ha gazdagok és akkor úgy bánnak veled mintha érinthetetlen lennél)
- szereted a rohadó tantermeket ahol fekete penészt szagolhatsz angolórán(saját tapasztalat)
- szerinted a beázó tető felujítása nem olyan fontos mint az interaktív tábla amit a tanárok 99%-a nem tud használni mert azt a minimálbér alatti fizetést sem érdemlik meg amit most kapnak
- süket vagy és nem hallod ahogy rekedtségig ordít a tanár veled mert jegyzeteltél az órán (szintét saját tapasztalat)
Én nem mondanám erre a gimire hogy elit, inkább betiltanám :)
Az illegálisan tanító tanároknál már csaka beképzelt diákok a rosszabbak, akik azt hiszik mert magolni tudnak és egy ilyen suliba járnak már elértek valamit. Kijártam ezt a pokolképzőt 2 éve, és elmondhatom hogy az én életemhez nem hozzátett, hanem elvett.
Elitista seggfejeknek talán élmény lehet ide járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!