Gyenge gimnáziumokat keresek Budapesten. Tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan gimiker keresek 13ker és környékén amikbe esetleg nem kérnek felvételit vagy szinte mindenkit felvesznek.
#továbbtanulás #Budapest #középiskola #iskola #gimnázium #felvételi #XIII. kerület #Nyugati pályaudvar
2019. nov. 7. 21:45
1/4 anonim válasza:
Sylvester János református gimnázium.. de nagy jövőt utána ne képzelj el nagyon.
2/4 anonim válasza:
Benkő István református gimnázium. Nem rossz iskola, de egyszerűen besétálsz szerintem, mert 12 osztályos, és a jobb diákok elmennek 4. 6. vagy 8. után.
3/4 anonim válasza:
Én a Zrínyi tudom, de az 10.kerület
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat várom a többit is! Egyébként azért keresek ilyen sulit mert legutolsónak iskolának a jelentkezési lapra valami olyat akarok be írni ahová biztosan felvesznek:)
2019. nov. 20. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!