Meddig lesznek még a koronavírus miatti értelmetlen korlátozások az iskolákban?
Jótékonysági karácsonyi műsort fogok betanítani általános iskolás gyerekeknek idén (is). A gyerekek három iskolából vannak, de ugyanabban a városban Mivel közvetlenül az őszi szünet után el kell kezdeni a próbákat, már most le akartam szervezni a helyszínt és az időpontot. Eddig minden alkalommal valamelyik iskola tornatermében tartottam a próbákat, így szerettem volna idén is. Most azonban mind a három iskola igazgatója elküldött a pékbe, mondván, hogy a koronavírus miatt semmi szín alatt nem lehet az iskolában olyan próbát tartani, ahol külsősök is jelen vannak. Így hát mehetünk a művházba, csakhogy az meg nincs ingyen. A szponzoruk nagyon gálánsan magára vállalta a bérleti díj 40%-át, de a többit a gyerekek szüleinek kell kifizetni. Ez gyerekenként kb. 3000 Ft-ot jelent. Nem gondolnám, hogy ez olyan egetrengetően sok lenne, de sajnos amikor közöltem ezt a szülőkkel, jó néhányan mélységesen felháborodtak, négyen pedig el is vitték a gyereket (mondtam nekik hogy vigyék nyugodtan, de akkor többet ne is lássam őket). Mivel négy jó mozgású táncosról, és egy kitűnő hangú énekkarosról van szó, borul a gondosan eltervezett műsorszerkezet, hacsak nem találok két hét alatt négy hasonlóan tehetséges gyereket, akik még rá is érnek délután. Mindez az átkozott értelmetlen iskolai járványügyi szabályok miatt van.
Elnézést a panaszkodásért, de ezt most ki kellett írnom magamból.
Kb. mikor várható ezeknek a hülye szabályoknak az eltörlése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!