Hogy kerüljek be koliba, ha közel lakom az iskolához?
Figyelt kérdés
Úgy 20 kilométerre lakom egy szomszédos városban. Most vagyok 21.-es és májusban töltöm majd a 18-at. Szeretnék elköltözni a szüleimtől, ezért szeretnék az utolsó évben kolis lenni.
Mit mondjak majd? Hogy nem élek sehol, elkoltoztem a szüleimtől vagy mit?
2020. okt. 5. 10:54
1/4 anonim válasza:
Egyik barátnőm a román határ mellől költözött fel Pestre, és nem vették fel koleszba, úgyhogy a világ pofátlanja vagy, ha jelentkezel és van képed valamit bekamuzni.
2/4 anonim válasza:
Nekünk középsluiban bárkit felvettek a sulinak a kolijába. Több helybeli is kolis volt.
Nem tudom hogy nálatok mi a helyzet vagy hány helyre tudnál jelentkezni.
#1 annyira kamuzni se lehet, mert ha valamit mondok akkor arról kell papír. Pesten nem 1 koli van. Középsuli meg van közelebb is a román határhoz. Ha meg egyetemre ment akkor meg miért nem jelölt meg több kolit és köztük rosszabbat is, hogy nagyobb esélye legyen?? Méltányosságit beadta az elutasítás után??
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es!
2020. okt. 5. 11:42
4/4 anonim válasza:
Jelentkezz be 1 távoli rokonhoz, hogy nála laksz. Kormányhivatalban 2 perc alatt elkészítik az új lakcímkártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!