Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Középiskolások, Nálatok mi...

Középiskolások, Nálatok mi történik, ha otthon hagyjátok a tesicuccotokat? Nemet is írjatok.

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 01:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
31%
mi lányok csak annyit mondtunk, hogy 'beteg vagyok' ami annyit tesz, hogy mensim van, és a tanár férfi létére sose kötött bele, de azért igyekeztünk nem túl gyakran mondani. Mondjuk az feltűnő lehetett, amikor egy lány se tornászott és mindenkinek ez volt a kifogása, de igazából csak nem volt meg a házink kövi órára
2021. febr. 26. 12:07
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Olyan opció mért nincs, hogy a tanár nem kretén és normálisan meg lehet beszélni vele, hogy most ez van és kihagyod az órát? Nem igazolatlan meg elégtelen, csak simán ülsz egy órát a kispadon csöndben.
2021. márc. 31. 23:38
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha terembe vagyunk és valakinek nincs akkor utcai ruha cipő nélkül, ha kint utcai cipő és ruha
2021. ápr. 1. 08:40
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az történt, hogy utcai ruhában kellett tesizni, vagy ki lehetett ülni oldalra, attól függ milyen kedve volt a tanárnak. Valamikor üvöltözött, valamikor meg se kérdezte a kint ülőket, hogy miért ülnek ott, meg miért nincs tesi cucc. Általában leszarta. Egy idősebb nő volt, aki már utálta a munkáját, és várta a nyugdíjt. :D

Általánosban kemény volt, 10 perc üvöltözés, voltál minden, míg nem sírtál, egyes, száz zsámolyos felugrás, aztán utcai ruhában, zokniban kellett beállni tesizni + végig te voltál a csicska, aki hozta-vitte a szereket egész órán. Volt egy osztálytársam, nagyon ritkán hozott tesi cuccot, neki aznap 100 kört kellett futnia, mikor megelégelte ezt a tanár, még a következő órákról is el lett kérve.

2021. aug. 17. 21:27
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Félévente 1x elnézte, afelett elégtelen.
2022. jan. 11. 00:41
 26/33 anonim ***** válasza:
67%
kb havonta egyszer kis ejnye bejnye legközelebb legyen. És továbbra sem történik semmi mert úgyis csak röpi meg asztaltenisz megy órán.
2022. jan. 29. 15:25
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem történik
2022. febr. 15. 19:45
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bezzeg nem engedte a tanár, hogy mezítláb (nem zokniban) fussak, amikor otthon hagytam a tesicipőmet, ment az igazolatlan.
2022. febr. 16. 01:04
 29/33 anonim ***** válasza:
93%

9-ben még a lányok azokon a napokon kérhettek felmentést, olyankor a tanár mellett végignézte az órát (ott kellett lenni) és ha tudtak segítettek neki (bóját kirakni, írni az eredményt, mezt osztani és összeszedni stb)

10-től ez már nem lehetett kifogás. Egyéb esetben ha nem vitt sportruhát a diák, a tanár megkérdezte akar-e tesizni, akkor utcai ruhában kellett tornázni (magassarkú cipő esetén zokniban) ha nem akart akkor igazolatlant kapott. Utóbbi sosem történt.

Ha olyan felmérést csináltak, amihez kellett volna tornacipő, meg váltópóló az izzadság miatt, azt engedte elnapolni, mert egyszer-egyszer mindenkivel előfordulhat, hogy nem hozott tesifelszerelést, ugyanúgy a számológépet is otthonhagyhatod matekon alapon.

2022. máj. 14. 19:41
 30/33 anonim ***** válasza:

Nekünk évente 1 alkalmat elnéztek (ilyen villamosról lelépős bokaficam esetére:D).

Egyébként felszereléshiányra igazolatlant adtak az évi 2. alkalomtól kezdve. A kispadon kellett ülni, de az illető nem hozhatott be tanulnivalót (igen, elitgimibe jártam és itt az emberek egyetemre készültek, nem izomagynak).

Sosem felejtem el, egyszer azért használtam fel az egyik alkalmat, amikor 200 volt a vérnyomásom és nem akartam agyvérzést kapni fejenálláskor.

Szerencsére már túl vagyok az összes bohóckodáson, az egyetemi kötelező tesiket is már mind letudtam, nagy részét online xd, szeptembertől negyedéves leszek.

Köszönöm, nem kérek a sportokból soha többet, ennyi bőven elég volt egy életre!

2022. júl. 16. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!