Akik pótfelvételiztek idén: kaptatok már bármilyen visszajelzést, hogy folyamatban van az ügyetek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 16:48
1/4 anonim válasza:
szia!
hát én nem :S múlthéten adtam fel postán a papíromat.
Azt írja az e felvi, hogy a feldolgozás a jelentkezés lejárta után kezdődik. Befizettem a pénzt kedden, nem írná hogy feldolgozva, csak h 5 ezer ft hátralékom van:S bízom benne h megtudok mindent időbe, és nem lesz gubanc.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is még aznap utaltam és másnap elküldtem a hitelesítőt, amikor lehetett, de azóta sem ír ki semmit a rendszer, grrr! Legalább azt látnám, hogy a kijelölt intézmény fogadta, vagy hogy kösz a pénzt megkaptuk, de semmi
2010. aug. 7. 16:55
3/4 anonim válasza:
nálam is ez van:S a fizetésnél neked is a hátralékot írja akkor még ki? Hitelesítésnél még szintén semmi igaz?:S
sose csináltam még e-felvin és kicsit aggódok, a levelet is utánvétellel adtam fel+ elsőbbségi :D kedd után csak megkezdődik már a feldolgozás... :S csak mivan akkor hha vmi nem jó, akkor érvénytelen? vagy szólnak?:S
4/4 A kérdező kommentje:
Most néztem meg, felső sávban van egy folyamat-csík, hogy hol tart az ügy. Nekem a "hitelesítés folyamatban"-nál van kipipálva, utána már "csak" a "hitelesítve" kocka van. Azt nem is látom hol lehetne megnézni, a pénzt lekönyvelték-e :-(
2010. aug. 7. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!