Felvételihez a regisztrációs visszajelzést van még olyan aki nem kapta meg?
Nekem már rég küldtek visszajelzést, egy adategyeztetőt küldenek és egy papirt hogy a jelentkezést rögzítették, az adategyeztetőt akkor kell visszaküldeni ha nem pontosaka feltüntetett adatok...ó
Szerintem ideje lenne telefonálnod a hivatalnak Hétfőn..
Az eredeti csekkel adtad fel nem a másolattal ugye?
Ha a másolatot raktad bele akkor érvénytelen...
Nekem tavaly aug. végén küldték ki X) de semmiről nem maradtam le, felvettek simán meg be is iratkoztam és már az első évet majdnem meg is csináltam, szóval nyugi :-)
amúgy május végéig kell, hogy kiküldjék a leveleket, ha nem kapod meg, hívd fel őket mint ahogy előttem is mondták.
"Ha a másolatot raktad bele akkor érvénytelen..."
Szerintem én eredetivel,de ez most csak pluszban beparáztatott:D Milyen az a másolat? Én azzal a csekkel adtam fel,aminek a száma megegyezett a felvételi lapom számával.Leírnád légyszi ezt,h milyen az a másolat amivel még fel lehetett adni?
Köszi amúgy mindenkienk a kommenteket,akkor nem vagyok egyedül. Nekem az a gond,hogy sorrenet is kell változtatnom,és ezért kezdek igazán félni,hogy nem kapom meg időben a visszajelzést,mert úgy tudom a sorrend változtatásnak is van egy határideje, és nem is itt vhol az előttem írótól hallottam először ilyet,hogy július-augusztusban kapta meg a reg.levelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!