Ha covid gyanú miatt hiányzok akkor mi lesz?
Most vagyok elsős az egyetemen. Múlthéten lebetegedtem és az orvosom nem engedett bejárni covid gyanú miatt, de eltelt 3 nap mire súlyosbodtak a tünetek és kérte a tesztet plusz önkéntes karanténba kellett vonulnom. Szóval már hiányoztam egy hetet, és az egyetem csak 2 negatív tesztel enged vissza, de az orvosom nem tartja indokoltnak a következő tesztet mert már javulok. TO azt mondta töltsek 10 napot itthon és ha nem lesz kövi teszt akkor kérelmezzem a távolléti oktatást arra az időre (de amúgyis jogosult lennék rá mert él velem egy háztartásban veszélyeztetett korú)
Az lenne a kérdésem, hogy elfogják nézni nekem ezt a sok hiányzást? Mert mire ebből kimászok lesz vagy 2 hét, ha nem több. Nem lesz így érvénytelen a félévem? Mi lesz ha megint elkapok valamit és összegyűlik a 3 hiányzás? Most tényleg a járvány miatt meg kell majd ismételnem a félévet mert csúszok? Továbbá azon is gondolkodtam, hogy megkérem a távolléti oktatást egész félévre aztán majd ha meggyógyultam akkor a fontosakra bejárok ha tudok, mert ha szerencsém van most nem hoztam haza covidot a veszélyeztetett családtagomnak, de lehet legközelebb fogok és azt nem szeretném. Szóval lehet ilyet, hogy távollétit kérek, de néha bejárok? Vizsgázni majd bemehetek? Vagy hogy működik ez? Hogy tudnék ennek utánajárni? A honlapon semmi infó nincs.
Egyáltalán mit csináljak most? Mi a jó döntés? Nagyon kétségbeesett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!