Nem plagizáltam, az oponensben mégis felmerült a gyanú. Mit tegyek?
nyújtsd be az elemzésedet és a jegyzeteidet
Ha csinálsz egy elemzést akkor ott logikusan következnie kell az adatokból az eredménynek.Ha ez hiányzik, akkor teljesen jogos a kritika.
Köszönöm a válaszodat!
Valójában az volt a probléma, hogy elmentem szépen interjúzni, volt is egy csomó kérdésem, csak aztán kiderült, hogy ezek nagy része használhatatlan az interjúk során, mivel olyan gáz a helyzet... Mindeg, nem ide tartozik. Jegyzeteltem bőszen, és végülis a SWOT-elemzésnél használtam fel ezeket. De nálunk csak a interjú kérdés-tervezetét kell leadni a mellékletek között, és mivel lényegében ezekre nem kaptam választ, nem tettem be oda, csak a szövegben megemlítettem, hogy beszélgettem helyi szakemberekkel.
A jegyzeteket bemutathatom, de ugye kézzel van írva, meg elég ocsmány: nem tudom, hogy elfogadnák-e...
De egyébként a belső konzulensem is segített a SWOT-elemzésben: Ő elvileg tudná igazolni, hogy a saját munkám eredménye az elemzés.
Így vajon elfogadják a magyarázatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!