Az egri Eszterházy Károly Egyetem weboldalán hol találom a dokumentumot ahol az adott szakra vonatkozó kredit követelmények vannak?
Figyelt kérdés
Valahol régen megtaláltam. Minden képzéshez tartozott egy pdf ami tele volt információkkal, köztük, hogy az adott félévben hány kreditet kell szerezni. Ezt sajnos sehol nem találom, valaki be tudná linkelni?2020. szept. 23. 17:57
1/5 anonim válasza:
Ránéztem az egyetem honlapjára, de nem egy helyen vannak a tantervek. Melyik szakot szeretnéd megnézni?
2/5 A kérdező kommentje:
Programtervező informatikus fejlesztői
2020. szept. 23. 19:01
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez az! Nagyon köszönöm!
2020. szept. 23. 20:12
5/5 Hippodrom válasza:
Programtervező informatikus fejlesztő,aki nem igazodik el egy weboldalon.Aztabüdösmindenit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!