Metropolitan MBA mesterképzésről milyen tapasztalatotok van?
Magyarországon nem érdemes MBA-t végezni. Ha esetleg valami fura kényszerből mégis itthon akarnád csinálni, akkor Corvinus, ugyanis csak az AMBA akkreditált.
A Metropolitan egyébként eleve egy másodrangú egyetem a magyar üzleti iskolák között.
Az első kettő válaszoló miből szűrte le ezt a következtetést?
Csak kíváncsiságból.
Szerintem:
1) A METU MBA egyáltalán nem biztos, hogy rossz vagy gyenge! A METU-nak van jó coach képzése, és ha ugyanaz a csapat (is) csinálja az MBA képzést, akkor az akár még jó is lehet.
2) A CEU kivonulásával valóban az ezen a pályán másodhegedűs Corvinus maradt nekünk. De! Most, hogy jön a Fudan Budapestre, ott érdemes körülnézni. A Fudan MBA már valami.
3) Sokan járnak a BME MBA-re. Nem tudom, ezt fent miért nem emlegette senki. Az ELTE-ben mi a deal?
4) Legvégül a legfontosabb: az MBA divathullámnak vége. Nem érdemesebb MBA-re járni, mint inkább egy jó mesterszakra. Többet ér a piacon egy jó mesterszak, mint egy MBA.
"#5: A BME oktatógárdája pár éve felállt és átment az ELTE-re, mert ott jobb körülményeket biztosítanak nekik. Hát ez a deal."
Szerinted BME hallgatóként nem tudok a GTI ről?
A Corvinuson van lehetőség Corvinus-Fudan kettős MBA-t végezni, ha van rá 16 millió forintod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!