Mikor zárják már be az iskolákat ismét,miért kell annyi gyereket fertőzés veszélynek kitenni?
Ugye veszélyes iskolába járni?
Online nem lehet tanulni ha valaki úgy akar?
Kedves 11-es. A fent említett portálok csak ezt a szakmai fórumot szemezgették: https://www.youtube.com/watch?v=K2mlwvmEaeE&ab_channel=PTE1367
Vagy Önnek ez sem elég hiteles? Az a szörnyű inkább, hogy sok kormányközeli lap ezeket az információkat elhallgatja az emberek elől.
Én a gyermekeimet kivettem az iskolából szeptember 1-el, otthon tanulnak magántanártól. Nem vagyok hajlandó kitenni őket a fertőzésnek.
Hogy veszélyes-e iskolába járni? Igen az, de nem a vírus miatt. Magyarországon évente 30-40 ezer gyerek kerül kórházba. A vezető halálok 0-18 év között a balesetek, aminek nagy része simán megelőzhető lenne odafigyeléssel. Nagy része bicajos baleset, ne ülj bicajra, és 40%-kal csökkented az esélyét annak, hogy kórházba kerülsz baleset miatt.
Szerintem hasznosabb lenne az idősávot visszahozni, hogy az öregek megtudják oldani a dolgaikat biztonságosabban.
Aki azzal érvel, hogy az online oktatás nem volt hatékony, látta már a hibridet? 8-tól jelenléti órám van, 10-től online, fél óra alatt nem érek haza, az egyetemen, kávézókban meg nem elég stabil a net, hogy betöltse a videóhívásokat. A jelenlétin meg kedden annyira hátul kellett ülnöm a távolságtartás miatt, hogy SEMMIT nem hallottam az órából. Ráadásul az is előfordult, hogy a tanár nem engedett be mindenkit a terembe, a maradéknak online kellett volna csatlakozni, de ott is ugyanez volt a probléma, hogy nem volt elég stabil az egyetemi wifi.
Online én teljesen hatékonyan tudtam tanulni, záróvizsgázni. Puskázni nehezebb lett volna, mert a tanár egyszerre látja mindenkinek az arcát, és feltűnik, ha valaki valamit nagyon olvas, mást néz stb.
„Online nem lehet tanulni ha valaki úgy akar?”
Úgy gondolod, hogy a pedagógus megtartja az órát a teremben azoknak, akik iskolába szeretnének járni és utána otthon online is azoknak, akik úgy akarnak?
„Online én teljesen hatékonyan tudtam tanulni, záróvizsgázni.”
Azért az egyetemet ne keverd ide. Felnőtt emberként elvárható, hogy be tudd osztani az idődet, tudj önállóan tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!