Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen érintés nélküli homlok...

Milyen érintés nélküli homlok hőmérőt kapnak az iskolák?

Figyelt kérdés

Október 1-től ahol eddig mégse mértek hőt az iskola kapujában most egységesen mindenhol kötelező lesz a covid19 miatt.

Azt olvastam a hírekben egy iskolának központilag csak egy érintés nelküli hőmérőt osztanak ki. Egy szülő azt állította de ez 60.000 forintos hőmérő.

Nem az áron akarok rugózni engem csak az érdekel eddig ki mivel mért azokban a sulikban, ahol eleve hőmérőztek. Milyen márkájú, melyik típus és mi vált be az első 1 hét alatt. Légyszíves minél pontosabb márkát modellt írjatok és azthogy suliban vagy kórhazi vagy idős otthonok beléptetésnél használjátok?

Venni szeretnék.

2020. szept. 13. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Egy darab hőmérővel lezavarják az 500 diákot a gimiben? Hány órára kell majd menniük?
2020. szept. 13. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Magán fentartású alapfokú művészeti iskolánk van.

380 gyerek és kaptunk (szerintem az egész évre vagy legalábbis első félévre) 4 pici kb doboznyi fertőtlenítőszert.

Kb 50cm X 10cm X 10cm lehet egy doboz.

Már a nagy része elfogyott.

Erről nem hallottam, de lehet kapunk majd hőmérőt is, de elképzelem hogy nekünk 5 telephelyre és közel 400 gyerekre egyet fognak adni ha az előző "segítséget" nézzük.

(Online rendeltünk MOL kézfertőtlenítő folyadékot 3 flakonnal és szerintem az jóval több mint amit kaptunk, mert abban a pici dobozban felülettisztítók is voltak nem csak kézfertőtlenítők)

2020. szept. 13. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Odamész egy iskolához és megkérdezed a portást, nálunk ő kezeli, ott van nála egész nap.
2020. szept. 13. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:

3-as okoska, ha oda tudnek menni akkor odamennek es nem itt kerdeznem. Maskor ne valaszolj.

Kerdes tovabbra is az: valaki tud pontos markat amit suliban hasznalnak (mar ahol szept elsejetol hasznaltak alapbol) vagy barki aki nagyobb intezmenyhez vett.

Igen es igen hirekben szerepelt hogy egyet kapnak, ami egyertelmuen nem eleg. Reggelente biztos kell vagy 2 es egy tartalekba.

A netes kinalat 10tol.a csillagos egig tart, de van sokfele marka es biztos van amelyik jobb. Nem otthoni mericskelesre kell, hanem.naponta 200-500 meresre es jo lenne ha nem mondana be az unalmast a 4000. meresnel.

2020. szept. 13. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ugyan azt mint az orvosi rendlőkben.

Lehetséges, hogy több márkában ami éppen jut.

A tantestületen azért érdemes lenne plusz egy beszerzéséről /tartaléknak/ gondoskodni. 20-25 ezer forintért is van.

Mi van, ha az az egy elromlik vagy legalábbis 500 diák beengedése a 2-vel is lesz vagy 20 perc.

2020. szept. 14. 09:12
 6/8 anonim válasza:
Nálunk valami szar kínai van.
2020. szept. 14. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem Hartmann van,de ossze vissza mer. Az en gyerekem ha lazas,ket oldalt a halantekan meleg,homlokan nem. Szoval lehet meregetni. Nem mindegy hany cm re rakod tole,kint szerintem nem is lehetne,csak szobaban. Oktoberben ha hideg lesz,biztos nem fog jol merni.
2020. szept. 15. 12:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Egy korhazit mar tudok ott Welliont hasznalnak. De olyan tipus nem kapható már.

Köszi a Hartmannrol. Es igen hidegből beérkezőket milyen pontosan mérnek majd? Jó kérdés.

2020. szept. 15. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!