Miért nem zárják be a középiskolákat?
Hjaj...
Es mégis meddig lenne iskolazár?
A vakcináig?(amit 2021 nyarára várnak?)
Plusz annyi bizonytalanság van,hogy szerintem sokan be se adatnák maguknak. Az is nyílt titok,hogy hiába megy át a kötelező teszteken az oltóanyag,az attól még közel sem tökéletes,ahhoz még évek kellenének!
Tudom,hogy ez nem egy influenza járvány,de muszáj ehhez hasonlítanom,ezze van a legtöbb hasonlóság:influenza elleb van védőoltás,aminek köztudott mellékhatásai vannak(nyilván ez az egyéntől is függ)
Influenzával is rengetegen fertőzödnek meg és sajnos halnak is bele!
Ezzel a logikával minden influenzaszezonban le kéne állnia a középsikoláknak?
Ha muszáj, az egész tanévet át lehetne vészelni távoktatásban.
De ha nagyon nem jó az iskolazár, legalább csinálhatnák azt, hogy a páros évfolyamok járnak be A héten és a páratlanok a B héten, és akkor máris szellősebbek a kolik és a tömegközlekedés sem jár majd tumultussal.
#13: Az mindenképpen jó lenne ha az albisok tudnának spórolni és a főbérlők is szarul járnának.
I see that as an absolute win.
Azért ha láttál volna vidéki buszmegállót és összehasonlítottad volnaa március eleji és április végi létszámokat a tömegközlekedési eszközön, észrevehető lett volna a különbség.
Egy csomó buszjáraton az utasok 3/4-e 14 és 24 év közötti.
Ugye azt senki se gondolja, hogy a koronavírus csak az iskolában fertőz, de a stadionokban, a bulikban (500 fő alatt nem), strandokon, szórakozóhelyeken, piacokon, plázákban, mozikban, éttermekben... nem fertőz?
Megáll a fertőzés ha az iskolák bezárnak? Szerintem nem.
Ha valaki annyira szeretne online oktatást, az nyugodtan kérjen egyéni tanrendet.
Szerintem jó nagy szívás lenne, ha az állam az iskolabezárás mellett elrendelné a középiskolások kijárási tilalmát (persze csak a gyerekek védelme érdekében) jövő tavaszig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!