Szerintetek megéri az egyetemi köpeny?
Orvosi diagnosztikán vagyok, most ebben a félévben eddig 2 gyakorlatról tudok, ahová kell fehér köpeny. Gondolom, a későbbi években is szükség lesz rá, de azt nem tudom például, hogy az "igazi" gyakorlatokon majd később ez fog-e kelleni. Mert ha igen, akkor gondolom, megéri, de máskülönben nem tudom.
Köszi a válasokat! :)
A munka során a kórház biztosít munkaruhát, amit a kórház mosodája mos. Senki sem használ saját köpenyt, amit cipelhet haza kimosni az esetleges fertôzô szennyezôdésekkel együtt.
Ennek ellenére a tanulmányok során kell saját köpeny, hiszen vannak laborgyakorlatok, ahol használjátok.
3-as: nem tudom, hogy ezt hasraütésszerűen írod-e vagy valamire alapozod... de! ha az utóbbi, akkor minden bizonnyal kórház függő.
A párom ahol dolgozik, ott mindenkinek saját köpenye van, és kb. heti szinten egyszer szoktam mosni neki. Nyáron általában nem hordja, mert van elég meleg, de máskor mindig rajta van.
Kérdező: igen, megéri megvenni, mert gyakorlaton valószínűleg kötelező lesz, munkád során meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!