Orvosin köpenyt honnan tudok beszerezni?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül egyáltalán?2020. szept. 7. 20:50
2/15 anonim válasza:
Bármelyik munkaruházati üzletben, de a neten is millió helyről rendelhető.
3/15 anonim válasza:
Munkaruházati bolt. Vagy ha van gyógyszerés, esetleg orvos rokonod/ismerősöd, tőle is kérhetsz, ha van neki felesleges.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem, utolsó. Arra gondoltam, hogy az egyetem árul sajátot vagy ilyesmi. Köszönöm a válaszokat!
2020. szept. 7. 22:04
6/15 anonim válasza:
Van az egyetemnek is sajátja, lehet bele hímeztetni is nevet. Az főépületben az UD shopban lehet próbálni és rendelni, de az kicsit több idő míg elkészül (pár hét is lehet)
7/15 anonim válasza:
6.-nak.
Ja, csak semmi értelme, ha az első gyakorlaton leokádnak.
8/15 anonim válasza:
Egyetem főépület, UD shop.
#7: Igaz még egy beteg sem okádott le, de vérrel volt már eláztatva, valamint hugyoztak is le. Mind kijött belőle szépen, pedig már 5 éves köpeny
9/15 anonim válasza:
8.-nak.
Én olyankor kukázom. És olcsón veszem, egy ismerőstől, aki egy konzervgyárból lop...hozza.
10/15 anonim válasza:
9: ez praktizálás során majd szép lesz, jó sokat kell lopni... hozni a gyárból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!