Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért fáradok le teljesen...

Miért fáradok le teljesen suli után?

Figyelt kérdés
Általános iskolában ez az utolsó évem. 7:20kor megy a buszom, 6:30kor szoktam kelni, 9-10 körül alszom el. Mikor felkelek, megfagyok, akkor is hulla fáradt vagyok, suliban nem is az hogy sokat kell tanulni, de 7 órám van általában, tesin sokat futunk, aszthmás vagyok, ez pluszban lefáraszt. 14:50kor indul a buszom haza, 15:30ra szoktam hazaérni. Itthon meg. Olyan gyorsan elmegy az idő. Zenéket csinálok, később ebből akarok megélni. Kutyussal játszok, házi még nem nagyon van, csak átnézem hogy miket vettünk adott nap. Bepakolok, alszok. De egyszerűen teljesen zombinak érzem magam egész nap ameddig haza nem érek. Miért van ez?

2020. szept. 9. 21:05
 1/6 A kérdező kommentje:
*Mikor hazaérek akkor is még 1-2 óra mire elmúlik a fáradtság és a zombi érzet
2020. szept. 9. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
3%
(Legalább) 16 évesen még nyolcadikos vagy??
2020. szept. 9. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Több mindentől lehet.

Lehet, hogy még nem szoktál vissza a normál kerékvágásba, hiszen fél éve (!) nem voltunk suliban rendesen.

Lehet az időjárástól.

Ha lány vagy, lehet meg fog jönni.

Stb.

Szerintem leginkább az első pont lehet az ok.

2020. szept. 9. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű a megoldás!

Amihez kedved van, szórakoztat az felkelti figyelmed.

A többi kényszerű kötelesség érthető módon untat,zavar,fáraszt.

2020. szept. 9. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

Ugyanígy vagyok én is. Ami nagyon érdekes, hogy ez a reggeli fázás nálam is előjön, de mi a bajtól azt nem tudom.

Augusztus 30-án felkeltem hajnali 4-kor bármiféle ilyen tünet nélkül de elsején már reggel 6:30-kor majd megfagytam mikor suliba kellett menni :D

2020. szept. 10. 17:55
 6/6 WidowmakerButt ***** válasza:

Hát, lehet hogy nem élsz egészséges életet? Annak nagy hatása lehet a fáradtságérzetedre, gondolok itt a táplálkozásra, mozgásra stb.

Amúgy meg, ha asztmás vagy, simán kérhetsz felmentést allergológián.

2020. szept. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!