Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Magyarországon teljesen...

Vodafonelive kérdése:

Magyarországon teljesen újonnan indult BA/BSc/MA/MSc szakokról vélemény?

Figyelt kérdés
Ha lesz itt olyan aki olvassa az lenne a kérdésem, hogy egy teljesen újonnan indított képzésnél mik a tapasztalataitok? Az első évfolyamnál valóban kell hozni a számokat és át kell engedni az embereket? Nagy hátrány az, hogy nincsenek “felsőbb” évesek, mert konkrétan Te töltöd be a szerepét ennek így nem tudsz semmit a követelményekről, milyen a ZH/vizsga? Az utóbbi miatt nehezebbnek számíthat ez? Nekem csak annyi előnyöm van, hogy az összes tanárt ismerem aki tanítani fog, mindenkiről nagyon szépeket és nagyon rosszakat is lehet mondani de a tantárgyi követelményekről semmi. Nem tudni, hogy vicc lesz az egész vagy a legszívósabb 2 év levelezőn. Ha voltál már ilyen helyzetben, mindegy milyen terület, agrár, orvosi, jogi, műszaki, gazdasági stb. sokat segítené ha megosztanád a tapasztalatodat.

#egyetem #főiskola #kezdőévfolyam #újszak
2020. júl. 31. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én mesterszakom viszonylag friss, de nem az elsők között voltam. Viszont azóta sem tudják igazán, mit akarnak kihoznina szakból. Épp ezért rohadt könnyű.

Egy barátom járt a pár éve indult üzeminfóra, mint első évfolyam, náluk is nagy volt a fejetlenség, nagyon rossz volt az átlag a szakon, szóval ez náluk fordítva sült el

2020. júl. 31. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Én amit BSc-n végeztem gépészt utánam indítottak egy új szakirányt, és aki arra ment ott pl. fejetlenség volt és mindenkit átengedtek de pocsék is volt, viszont egy szak végig vagy csak egy szakirány között óriási a különbség, az információt köszönöm.🙂
2020. júl. 31. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazságügyi, Munkaügyi intéző szakokat évek óta nem indított az ELTE JÁK...most igen..ez igazságtalan volt
2020. júl. 31. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:

De akkor él ez a képzés, vélemények róla?

Ha most indult látom van pótfelvételiben, még lehet oda jelentkezni és ha megütöd minimum azt a ponthatárt ami jelenleg a határ volt akkor van esély bekerülni pótfelvételin.

2020. júl. 31. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!