Szerintetek mikor fognak bezárni a sulik?
"Most kiderült, hogy a távoktatás sz@rt sem ért."
Én letettem az angol felsőfokot online a márc-májusi tanulás után. előtte 2x futottam neki nem ment. De mivel otthon voltam nekifeküdtem, és csont nélkül.
Én ezt köszönhetem az online oktatásnak!
10-es a 11-es leírta rá a választ.
12-es áruld már el abba hogy te magadtól felkészülsz a vizsgára azon mi a digitális oktatás?
A nagy büdös semmi.
A digitális oktatásnak nem nevezhető valami az amikor a tanárok jó esetben veszik a fáradtságot és elküldik az anyagot amit majd számonkérnek egy hét múlva. Vagy küldik a feladatot amit küldj vissza.
Az hogy te felkészültél otthon MAGADTÓL egy vizsgára az nem az.
És az hogy volt rá időd az azt jelenti hogy a tanárok nem küldték rendesen az anyagot.
És lehet hogy a kommentem a tanárok támadásáról is szól de nem, tudom hogy ez nekik is nehéz volt de azt aki 2 hónap alatt egyetlen egy anyagot küldött attól nem fogok bocsánatot kérni. Főleg úgy hogy 3 év alatt szinte semmit nem tanított
"Az hogy te felkészültél otthon MAGADTÓL egy vizsgára az nem az."
nem magamtól készültem fel...
online órákat vettem, millió youtube videót néztem (angolul értelemszerűen)
"nagyon nem és kezdem unni hogy naponta ki kell oktatnom valakit"
Egyáltalán nem kell, fogd vissza magad. Ha nem lenne szabad ugyanazt a kérdést feltenni újra, a modik törölnék. Egyébként meg a helyzet folyamatosan változik, ezért is indokolt újra rakerdezni. Ráadásul nem arról szól a kérdés, hogy mi a hivatalos álláspont, hanem hogy az itt olvasgato emberek meg mások mit gondolnak.
"tt akar hónapokig is tarthat a bezárás."
nem tarthat mert hatalmi szóval kinyitják ha akármi van akkor is...
Van oylan iskola ahol (figyelünk??? ) egyik osztály kizárva másik nem, harmadik osztály kizárva, 1-el melletti teremben levő nem, felső évesek kizárva, másik folyosón levő felső évesek nem....
következetlen pánikolt kapkodás semmit több...
"Van oylan iskola ahol (figyelünk??? ) egyik osztály kizárva másik nem, harmadik osztály kizárva, 1-el melletti teremben levő nem, felső évesek kizárva, másik folyosón levő felső évesek nem...."
Ez melyik iskola?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!