Anglisztika szakos hallgatók! Nektek milyen az órarendetek? Lehet mellette diákmunkát vállalni hétköznap?
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 11:02
1/1 anonim válasza:
Nagyon változó. Én pont Szegeden vagyok, ahogy látom te is (vagy az leszel). Első félévben simán tudtam járni, mert kedden és szerdán egész nap bent voltam, plusz péntek délelőtt, de a hétfőm, a csütörtököm, és a péntek délutánom szabad volt, akkor tudtam menni. Második félévben viszont volt órám hétfő délután, kedden délután és este, szerda és csütörtök egész nap, meg pénteken délután. Ekkor nem tudtam menni, mert hát majdnem mindegyik diákmunka heti min. 20 órát kér. Ebben a félévben szintén nem tudok, mert csak a péntekem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!