A hétköznapokban egyetemre milyen táskával praktikus menni?
Én női hátitáskával mentem. Nem szeretem a handbag típusú táskákat alapból, mert praktikátlan, semmit nem találok meg bennük és még a vállamat is húzza...
Ha hosszú napom volt, lyukas óráikkal kiegészítve és nem tudtam éppen haza menni, akkor azért vittem magammal egy szendvicset, műzli szeletet vagy valami harapnivalót. Egy kis üveg vizet (soha nem indulok el víz nélkül, egyetemen meg van kihelyezett víz automata). Egy határidő naplót, mert abba írtam fel a fontos dolgokat (régimódi vagyok). Füzetet, tollat, de azt is inkább a gyakorkatokra (előadás ppt-ket szerencsére feltőltötték időben, szóval ott nem jegyzeteltem sokat). Női bigyókat: kézkrém, ajakkenőcs, fésű, dezodor, zsepi, tisztasági kendő és társai. You know the drill... A női táska rejtelmei. 😅
Néha vittem lap-topot is, de elég nagy darab a gépezet, gyenge aksival, szóval azt most elszeretném cserélné egy könyebb, kompaktabb darabra. Használt kereskedésben beszámítani, ha lehet.
Melyik egyetemre mész? Bejárós leszel?
Szimatszatyor!
Nem kell ám divatmajmoskodni, mint amit a mai egyetemisták csinálnak! Szimatszatyor, kord nadrág, szandál! Ennyi!
Olyan táskával érdemes elmenni, amelyikben mindened elfér. Ez lehet bármilyen táska.
Én egy olyan átlagos oldaltáskát viszek, amiben van külön a laptopnak hely. Emellett még van elég hely pár füzetnek/tollnak/könyvnek, italnak és további apróságoknak(pl pénztárca).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!