Egyetemi menza? Van még ilyen? Mit eszel, és mennyiből egy nap? Kaposváron esetleg? Vagy bárhol. Sür_gős lenne, kér _lek ír_j!
Köszönöm. Azért volt olyan sürgős, mert én az anyuka vagyok, a lányom készül oda. És az elvált apukánk kicsikét furcsa, és talán ad némi támogatást a láynnak, d kölségvetést kellettt neki előre benyújtani.. :-/
Aztán várakoztati meg nem lehet, mert berág és ohne zsuga. Ezért volt sürgős, és köszönöm.
nem eszik sokat a lányom, főzni is tud, de néha szerintem fontos főtt ételt enni. Különben hamar "kivan" az ember. Lánya. Ráadásul hajlamos a vérszegénységre. Csakhogy a pénz nagyon kevés. És nagyon sok mindenre kell. Apjának fogalma sincs, mi mibe kerül.Ő fizet 20 e gyerektartást, és lázít, hoyg menjen albérletbe, pedig alányomnak jó a kolesz. De a hazautazás is 6-7 eft/ alk. és élni is kell, ráadásul a festőszerek, anyagok nem olcsóak. És nem biztos hogy első félévben olyan sokat tud majd dolgozni.Jó lenne, ha jutna ideje az egyetemre.
Ti mit esztek?
Ha még nem késő :)
320 Ft az egyetemi menza, de ez nem a városban van, hanem a Guba Sándor utcában. Egyébként fél 12-től fél 3-ig lehet ebédelni, éthordóba azt hiszem fél 4-ig, 4-ig lehet elvinni.
Nagyon finoman főznek, és minden nap két második közül lehet választani. Van egy leves, van egy második, meg van valami sütemény, vagy gyümölcs, ivólé, csoki, ilyesmi.
Remélem segítettem!
Köszönöm, még nem késő :) a lány egyre éhesebb :)
Nem kapott alaptámogatást sem, pedig 78 ezret keresek és két eltartott van. +2*20 gyerektartás
ez normális?
Apja azt mondta, akinek nincs pénze, haljon éhen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!