Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi menza? Van még...

Egyetemi menza? Van még ilyen? Mit eszel, és mennyiből egy nap? Kaposváron esetleg? Vagy bárhol. Sür_gős lenne, kér _lek ír_j!

Figyelt kérdés
.................................................................................................................................................................................................................................................
2010. aug. 6. 09:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, van még ilyen. Nyári szünetben nem szoktam odajárni, amúgy rántott sajtot eszem, de már nem emlékszem, mennyi volt. Ez volt olyan sürgős?
2010. aug. 6. 09:32
 2/11 anonim ***** válasza:
a Kaposvári Egyetem belvárosi részén (Művkar) nincs
2010. aug. 6. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez miért olyan sürgős? Kaposvárral nem vagyok tisztában, menza a legtöbb helyen van, de a főzeléken kívül minden étterem-árban van. Jól gondold meg, hogy bírja-e a pénztárcád!
2010. aug. 6. 10:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha már nagyon meleg koszt hiányod van, és nincs menza, érdemes megkeresni egy éttermet, ahol árulnak menüt. Itt általában 5-600 ft-ért kapsz levest, mellé három étel közül választhatsz másodikat... Nem mondom, minden napos étkezésre nem olcsó, de ha nincs kedved, vagy nem tudsz éppen összeütni magadnak valamit, avagy otthonról vitt meleg kajákat tárolni a hűtőben még pl hétfőn-kedden, akkor igazán nem sok az a párszáz ft egy kiadós kajáért szerintem! :)
2010. aug. 6. 11:50
 5/11 anonim ***** válasza:
náluk (veszprém) van menza. és olcsó is. meg vannak önkiszolgáló éttermek diákkedvezménnyel. de kaposváron nem vágom. van ott egyáltalán egyetem? :-P
2010. aug. 6. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Kaposvárról nem tudok, de a mi egyetemünkön van menza, napi 600 Ft a kaja (2 fogásos, levessel együtt)
2010. aug. 6. 12:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Azért volt olyan sürgős, mert én az anyuka vagyok, a lányom készül oda. És az elvált apukánk kicsikét furcsa, és talán ad némi támogatást a láynnak, d kölségvetést kellettt neki előre benyújtani.. :-/

Aztán várakoztati meg nem lehet, mert berág és ohne zsuga. Ezért volt sürgős, és köszönöm.

2010. aug. 16. 12:44
 8/11 A kérdező kommentje:

nem eszik sokat a lányom, főzni is tud, de néha szerintem fontos főtt ételt enni. Különben hamar "kivan" az ember. Lánya. Ráadásul hajlamos a vérszegénységre. Csakhogy a pénz nagyon kevés. És nagyon sok mindenre kell. Apjának fogalma sincs, mi mibe kerül.Ő fizet 20 e gyerektartást, és lázít, hoyg menjen albérletbe, pedig alányomnak jó a kolesz. De a hazautazás is 6-7 eft/ alk. és élni is kell, ráadásul a festőszerek, anyagok nem olcsóak. És nem biztos hogy első félévben olyan sokat tud majd dolgozni.Jó lenne, ha jutna ideje az egyetemre.

Ti mit esztek?

2010. aug. 16. 12:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha még nem késő :)

320 Ft az egyetemi menza, de ez nem a városban van, hanem a Guba Sándor utcában. Egyébként fél 12-től fél 3-ig lehet ebédelni, éthordóba azt hiszem fél 4-ig, 4-ig lehet elvinni.

Nagyon finoman főznek, és minden nap két második közül lehet választani. Van egy leves, van egy második, meg van valami sütemény, vagy gyümölcs, ivólé, csoki, ilyesmi.

Remélem segítettem!

2010. okt. 7. 10:10
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, még nem késő :) a lány egyre éhesebb :)

Nem kapott alaptámogatást sem, pedig 78 ezret keresek és két eltartott van. +2*20 gyerektartás

ez normális?

Apja azt mondta, akinek nincs pénze, haljon éhen :/

2010. okt. 13. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!