Vélemény/tapasztalat a Budapesti Corvinus Egyetemről és a Budapesti Gazdasági Egyetemről?
Sziasztok!
A fent említett 2 egyetemről van bárkinek tapasztalata, vagy milyen véleménnyel vagytok róluk?
Melyik helyre mennyire nehéz bekerülni, szerintetek melyik a jobb suli, milyen a társaság, a tanárok, stb. bármilyen információt szívesen fogadok! :)
Köszönöm szépen!
BGE-ről hallottam már rosszakat, mint pl hogy gyenge az oktatás színvonala, hasonlók.
Corvinuson vannak sznobok, de nem csak azok járnak oda.
BGE nem jó, ott tanulok, de ha újra dönteni kéne, biztos nem ezt választanám. Már szégyellem, hogy ide járok.
A Corvinus szerintem jobb, de nem járok oda, szóval ez csak egy tipp. Nekem a legszimpatikusabb a BME Budapesten.
A BGE-re nagyon könnyű bekerülni, a Corvinusra sokkal nehezebb.
Társaság, nem vagyok jövőbelátó, nem tudom kikkel kerülsz össze. Szerencse kell.
Elfogadhatóak a tanárok mindkettő helyen.
Szerintem menj el a nyílt napra. Bár készülj fel, hogy nagyon fogják fényezni magukat az egyetemek.
Én pl. a BME nyílt napján imádtam lenni, de ott nem a gazdasági, hanem a műszaki képzések érdekeltek. Végül sajnos oda nem adtam be, eléggé az utolsó pillanatokra hagytam a jelentkezést, meggondolatlan döntéseket hoztam.
Szóval nagyon gondold át és nézz utána a szakoknak, a helyeknek, a lehetőségeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!