Náthás gyereket te kivennéd az iskolából?
Figyelt kérdés
Történetesen az én osztályomban már most is többen náthásak, de ez ilyenkor így szokott lenni. Csak érdeklődnék, hogy máshol mi a helyzet, ha vki náthás lesz hazaküldik? Mert akkor nagoyn hamar kiürülnek az iskolák2020. szept. 4. 10:23
1/9 anonim válasza:
Nem. Egy kis nátha nem a világ vége. Mi is jártunk suliba náthásan, senkit nem érdekelt. Most úgyis ilyen szezon van.
2/9 anonim válasza:
Én is nemet válaszolok. Csak, akkor venném ki, ha komolyabbá válik (nem tud ekkor annyira figyelni, ill. másokat is megfertőzhet, ha nem elég erős az immunrendszerük).
3/9 anonim válasza:
Én nem engedem abban a fázisban suliba a kölyköket, amikor nagyon náthásak - szétfertőznek mindenkit. Az más kérdés h most a “helyzet” miatt, akinek bármi baja van, rossz közérzet, takony, köhögés, protokollból egyből hazaküldik.
4/9 A kérdező kommentje:
Az én időmben nem volt protokoll, és elég nehéz néhány iskoláról ezt elhinni.
2020. szept. 4. 12:02
5/9 anonim válasza:
Jelenleg a protokol miatt a tanárnak kötelessége hazaküldeni az ilyen tanulót azonnal! Mert máskülönben, ha mégsem nátha volt (sehonnan nem lehet megállapítani) rajta is csattanhat az ostor! Meg a szülőkön is! Szóval TILOS náthás gyereket a jelenlegi helyzetben iskolába küldeni! A szülő ezzel mások életét veszélyezteti a jelenlegi helyzetben!
6/9 anonim válasza:
De a korinavírus nem is jár náthával tudtommal. Száraz köhögés jellemzi és láz, ízek elvesztése, hányás, végtagfájdalom. Nincsen váladékozás.
Én is náthás vagyok, ez baktérium, és egész nap rajtam van a maszk is. Emiatt nem maradnék otthon.
7/9 anonim válasza:
6-os, így van. A Covid-19 végtagfájdalommal, szárazköhögéssel, lázzal és nehézlégzéssel jár. Valamint hányással, hányingerrel és légszomjjal. Ezek közül egyik sem a nátha tünete. De nyugodtan le lehet megint pontozni. 1-es voltam.
8/9 anonim válasza:
Én jelenleg is koronavírusos vagyok, 25 évesen annyi bajom van, hogy nem érzem a szagokat, az ízeket, meg néhány óránként ki kell fújnom az orrom. Na csak így gondolkodjatok, hogy ez csak nátha!
Jelenleg érvényes protokoll: picit is beteg vagy, maradj otthon! Lehet hogy csak ennyivel átmegy rajtad, nem lesz sem torokfájásod, sem lázad, sem légszomjad
9/9 anonim válasza:
Igen.
Egyrészt ne fertőzzön senkit semmivel, másrészt nem kellene felülfertőződnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!