Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gazdalkodas es menedzsment...

Gazdalkodas es menedzsment hallgatok! Megeri felvenni most ezt a targyat?

Figyelt kérdés
Golya vagyok a BGE-n, osszesen 6 targyam van es hogy az elmeletek online lesznek, alig kell bejarnom az iskolaba. Gondolkodom azon, hogy felvegyem a gazdasagtortenetet, ami masodik felevre ajanlott valaszthato targykent. Csak egy elmelet van belole, kollokvium. Igy erre a felevre 33 kreditem lenne. Ti felvennetek most a helyemben vagy inkabb csak kovetkezo felevben, amikor mar tobb targy van?
2020. szept. 3. 08:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a PTE-re jelentkeztem gazdmenre, én felvettem.
2020. szept. 3. 09:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Te is most vagy golya?
2020. szept. 3. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Igen

Azt hallottam, hogy kb töri érettségi az egész

2020. szept. 3. 10:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Szuper, emelt toriztem☺️ felsobbevesek valaszara is kivancsi vagyok!
2020. szept. 3. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezért bátorkodtam fölvenni :D
2020. szept. 3. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én most leszek másodikos, én felvettem elsőben a gazdaságtörténetet, amúgy az egész olyan mint egy történelem óra csak itt konkrétan csak a gazdasági részeket tanuljuk mást nem.
2020. szept. 3. 10:22
 7/9 A kérdező kommentje:
#6! Ha emelt torire mentunk, akkor egesz konnyen szerezheto belole jo jegy, nem? Az ajanlott irodalmakbol melyiket olvastad vagy milyen volt a vizsga a targybol?
2020. szept. 3. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok

Nekem nem volt emelt törim és úgy is jó jegyet szereztem. Ajánlott irodalomból semmit nem olvastam mert csak fontosabb éveket kellet tudni meg hogy mi befolyásolta a gazdaságot. Vizsgában nekünk 5 karikázós kérdés volt meg egy kifejtős kérdés. A karikázósra példa: Mikor vásárolta meg az USA Luisiana területét? és kikelet választani az évet. A kifejtősre példa meg: Mutassa be a 19. századi szabad kereskedelmet (háromszög kereskedelem, brit-francia egyezmény (1860))!

2020. szept. 3. 21:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem jol valasztottam akkor😂
2020. szept. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!