Egyes iskolákban tényleg egész nap maszkot kell viselniük a diákoknak?
Figyelt kérdés
Akár már általános elsősöknek is?2020. szept. 1. 20:50
12/19 A kérdező kommentje:
11: Ezt most komolyan kérded? Talán mert fulladozom, nehezen veszem a levegőt.
2020. szept. 3. 07:09
13/19 anonim válasza:
Nem nehezíti a légzést, ez csak hiszti. Egyébként ha fulladozol, maradj otthon!
14/19 A kérdező kommentje:
13: Már 3 hónapja fulladozom, amióta elkezdtem viselni. Akkor örökre maradjak otthon?
2020. szept. 3. 07:13
15/19 anonim válasza:
Legyél magantanulo, akkor nem kell folyton bejarnod, a digitális oktatásba meg simán bekapcsolodhatsz majd.
16/19 A kérdező kommentje:
15: Nem vagyok már tanuló, 38 vagyok. Amúgy kötve hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne bárkinek magántanulóvá válni. Azt meg is kell fizetni.
2020. szept. 3. 07:17
17/19 anonim válasza:
Nem kell fizetni.
Amúgy meg nem értem, egy felnőtt ember hogy lehet ilyen, mikor pl. vonaton órákat utaznak maszkban 6 éves gyerekek is. A maszk nem okoz fulladást. Lelki eredetű lehet.
18/19 anonim válasza:
nálunk az a szabály, hogy a 1,5 métert be kell tartani. Ahol nem lehet, ott maszk. Csak nekünk nagy a termünk a suliban, így ott nem kell, de a többi osztálynak és ha mi máshol vagyunk a kis terem miatt kötelező. Udvaron és a menzán levehetjük, de ott se csoportosulhatunk, mert ránk szólnak.
19/19 anonim válasza:
Nálunk egész nap kötelező a maszk, az osztálytermekben és a folyosókon, mosdókban, büfében is. Néha van hogy a tanár nem vesz fel és csak a diákokon van óra közben, de általában mindenki viseli. Ha eszel vagy iszol leveheted de amúgy rádszólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!