Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen volt az első iskolanap?

Milyen volt az első iskolanap?

Figyelt kérdés
Nekem egész jó volt, szerencsére nem kell hordanunk maszkot, eddig minden szuper :)

2020. szept. 1. 19:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
38%
Én mosst mentem 8.-ba, és alg ismertem fel az osztálytársaimat😂
2020. szept. 1. 20:11
 2/12 anonim válasza:
81%
Nekünk nem tudom miért szeptember 8.-ára tolták ki az iskola kezdést. Ennyit tudok csak mondani. 9-12. évfolyamnak ma kezdődött a sulinkban, nekünk szakképzősöknek ugye 8.-án, az estiseknek meg azt hiszem 15.-én. Rokonomnak egy másik iskolában ma volt iskola kezdés és ott folyosón kötelező a maszk, és ha nincs akkor fegyelmit kaphatnak meg haza küldhetik őket.
2020. szept. 1. 20:15
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is jó napok volt,jól éreztem magam:)

Óvintézkedések megvoltak,én úgy láttam,hogy betartjuk rendesen,szóval remélem minden jól fog menni:)

Mindenkinek jó (és vírusmentes:D) hetet kívánok!;)

2020. szept. 1. 20:28
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Borzalmas volt :( Egész nap maszkban. Már fájt a fejem a nap végére. Nem tudom, hogy fogom ezt kibírni...Olyan, mint egy horrorfirm
2020. szept. 1. 20:35
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Sz*r. 3 óra osztályfőnöki után még 6-7. óráig bent kellett lenni. Már az első megtartott matekórán feladatokat kellett megoldani.
2020. szept. 1. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Semmilyen, egyetemista vagyok.
2020. szept. 1. 23:37
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

Fuha, nálunk azért ettől komolyabb szigorítások vannak. Az iskolába lépéskor kötelező kézfertőtlenítés, az épület egész területén kötelező a maszk. Minden óra után néhány diák köteles fertőtleníteni a padokat, székeket, ablak- és ajtókilincseket. A főlépcsőn és a jobboldali kislépcsőn jobbratartás van. A tesiteremnél pedig egyirányú haladási irány. Testnevelés órák: hetente egy duplaóra (ami 60perc), és egy 45perces elméleti óra. Mivel ez csak 3óra a kötelező 5-ből, mindennapos tesi, diáksportegyesület, vagy külsős egyesület szükséges (ez eddig is így volt)

Mosdókban maximum 5ember tartózkodhat egyszerre.

/ez egy 900fős diáksággal és 100fős tanári karral rendelkező budapesti gimnázium/

2020. szept. 2. 00:40
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Összességében amúgy jó volt, sokkal jobb még ez is, mint a digitális oktatás. Nekem elég nagy sportigényem van, de csak a csapatsportokban érzem jól magam, ami karantém alatt nem igazán kivitelezhető :/

De persze nyílván könnyebb a diáknak megérteni, és a tanárnak (jól) leadni a tananyagot személyesen, mint képernyőn keresztül.

2020. szept. 2. 00:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Örültem, hogy láthatom a régi osztálytársaimat és az új ofőt(ő a kedvenc tanárom), de fárasztó volt ennyi hónap után. A technikusi évre mentem vissza, így én már áprilisban tanultam utoljára és májusban az érettségi ideje alatt ültem iskolapadban. Kicsit elszoktam tőle.

Második órában kezdtünk, hogy elkerüljük a kilencedikeseket mikor visszajönnek az évnyitóról. (Kb 300 fő kilencedikes van) Igazgató beszédet mondott a hangosbemondón, hogy mindenki hozzon magával ételt/italt, mert sokan elájultak a kilencedikesek között és a mentők vitték el a diákokat. Elmondták az új szabályokat,pl maszkot kötelező használni a folyosón, mosdóban, büfében, tanulónyilvántartóban stb helyen és a termekben csak ajánlott. Számítógép teremben lévő szabályokat, hogy kötelező kezet fertőtleníteni használat előtt és után vagy kesztyűt kell használni amit biztosítanal. Ezek a szabályok a diákokra és a tanárokra is vonatkoznak egyaránt. Ezután elmondták a tanévrendjét, hogy ki hova meg külsős gyakorlatra, mennyi pénzt kapunk érte, mennyi napot kell dolgozni, mik a vizsga feltételei stb.. Kértek minket, hogy osztályon belül mi is hozzunk magunknak szabályokat a biztonságunk érdekében(pl kézfogás helyett, könyökünket érintsük össze, ölelgetések elhagyása)

7:40-7:50 között lehet bemenni az épületbe. A folyosón lévő tömeg csökkentése érdekében az összes tanterem nyitva lesz mire bejutnak a diákok.

Egy-kettő diák kivételével mindenki betartotta az előírásokat/óvintézkedéseket. :) 800 fős iskola 150 tanárral.

2020. szept. 2. 11:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó, hogy lepontoznak egy olyan válaszért, ahol csak azt írtam le, mi van a sulimban :D

Pedig eskü nem hazudok😂

7-es voltam.

2020. szept. 3. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!