Nincs benne semmi furcsa ha valaki minden iskolanapon vesz kávét az iskolai büfében?
Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 16:48
1/16 anonim válasza:
Miért lenne fura? Kell valami reggeli löket.
2/16 anonim válasza:
De van...szerintem ez hiba a mátrixban.
3/16 anonim válasza:
ezmiatt meg fognak szekszualizálni :(
4/16 anonim válasza:
Furcsának nem furcsa, csak egészségtelen. Egy fejlődő szervezetnek baromira nem tesz jót az az extra koffein. Ha fáradt, akkor aludjon többet, ne a kávétól várja a megváltást.
5/16 anonim válasza:
Nem is arulhatnak az iskolakban kavet. Leghamarabb egyetemen, foiskolan, felnottkepzesen vehetsz az iskolaban kavet, de ha odajarsz mar, akkor meg ketlem, hogy ilyen hulyeseg foglalkoztat. Mi is akartunk anno a gimibe kaveautomatat, ha mar a bufeben nem lehet kapni, de elutasitottak a kerelmunket valami torvenyre hivatkozva, szoval tovabbra is kimasztunk az ablakon es a sarki kavezoban vettunk, aztan visszamasztunk. Sokat ertek el vele. :D
6/16 anonim válasza:
utolsó: ez hülyeség, nálunk is lehet kapni :D
7/16 anonim válasza:
Egy teljesen átlagos gimibe járok (értsd, nem elit, magán, stb.) kettő kávéautomata van, és a büfében is lehet venni, szóval szerintem nem ütközik törvénybe. :D
8/16 anonim válasza:
Pedig elvileg nem lehet kavet arulni, ahogy csipszet sem pl. 1-2 eves rendelet azt hiszem. Az emberi erofarrasok miniszteriumanak a hataskore, ahogy beirtam google-be, ki is dobott egy csomo cikket.
9/16 anonim válasza:
Nem tudom hanyadik válaszoló: Fogalmam sincs, te hol élsz, de nálunk általánosban is árultak a büfében kávét. Mondjuk más kérdés, hogy a büfés néni csak tanároknak adott kávét, vagy azoknak a diákoknak, akiket valamelyik tanár küldte, hogy vegyenek neki..Vagy legalább is azt mondták :D
Plusz még volt kávéautomata is, ahol bárki vehetett kávét is akár...
A középsulimban szintén, itt még a 9.-eseknek is simán odaadja a büfés a kávét.
10/16 anonim válasza:
Ha már ilyen fiatalon kávé, akkor mi lesz, ha munka lesz nagykorban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!