Mennyire furcsa ez szerintetek az iskolában, órák közötti szünetben?
Figyelt kérdés
Ha valaki úgy eszik hogy igyekszik elbújni a bámészkodó szemek elől, szóval nem akarja hogy mások lássák enni, ezért a folyosón bebújik valami kissé eldugottabb helyre és akkor ott eszik. Ahol csak akkor látja bárki is ha benéz oda
Ebben van valami furcsa?
2017. okt. 1. 12:19
1/4 anonim válasza:
Furcsának nem furcsa. Inkább szomorú.
2/4 anonim válasza:
Valószínü régen megalázták, és sokat bántották. Én pl. ezért nem is eszek iskolában, többnyire reggel 6-kor reggelizek, és leghamarabb délután 4-5 körül eszek, amikor már hazaértem. Én sem szeretem ha néznek, vagy bámészkodnak körülöttem.
3/4 Metionin válasza:
Biztosan van valami oka. Én olyan alkat vagyok, hogy nem tudok hízni, emiatt egész életemben azt hallgattam, hogy anorexiás vagyok meg anyám nem ad enni. Ez később odáig fajult, hogy mindenki árgus szemekkel figyelte ahogy eszem. Minden mozdulatot, ahogy a kaját a számhoz emelem, a számat ahogy rágok, a nyakamat, hogy tényleg lenyelem-e. Egy idő után már nem mertem mások előtt enni, évekig elbújva ettem még akkor is, amikor már elköltöztem és a kutyát sem érdekelte hogy hogyan eszem. De nem kell feltétlenül ilyen dolognak lennie. Van olyan ember is, akit csak simán zavar ha nézik evés közben.
4/4 anonim válasza:
Van, te is tudod, azért kérdezed. Amit csak kevesen csinálnak valahogy, mások meg máshogy, az furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!