Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mik ezek az állandó tesis...

Mik ezek az állandó tesis kérdések?

Figyelt kérdés

Mindig látok olyan kérdéseket, amik a kötelező egyetemi tesiórákról szólnak, ez melyik egyetemnél van? Vagy több is előírja? Vagy csak egy szak?

BME-n pl minek a kötelező tesi? Műszaki és gazdasági beállítottságú egyetem, ha jól tudom...

2020. aug. 28. 22:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Akkor parancsra pörögjél fejen állva, pancser. A tesihez életemben nem lesz közöm, nem tesitanár vagyok.

De komolyan elegem van belőle, hogy csak sportolnak és sportolnak, közben meg mindenki hülye. Egyensúlyi állandót nem képesek számolni.

2020. aug. 29. 08:00
 12/16 anonim ***** válasza:
19%

"A tesihez életemben nem lesz közöm, nem tesitanár vagyok."

Semmilyen tanár se vagy, egyelőre ott tartunk.

A tesihez meg lesz közöd, pl. amikor kirándulni viszel egy osztálynyi kamaszt, akikkel mindenféle terepen tudnod kell majd tartani a tempót 30-40-50-60 évesen is.

2020. aug. 29. 08:11
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem viszek én senkit, osztályt vállalni se kötelező. Ha meg nagyon muszáj, akkor olyan helyre, ahová megy busz:D
2020. aug. 29. 08:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk SZTE-n 2 félév kötelező. De szerencsére elég jó a választék.
2020. aug. 29. 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:
9: ha csak az órarend a bajod, simán kiválthatod azzal, hogy bizonyítod, nem vagy lusta tetű. :) Nálunk legalábbis lehetett. Le kellett futni 3 km-t 4 perc/km alatt, néhány fekvőtámasz, guggolás, felülés és fel lettél mentve. Akinek ez nem megy, az csak menjen szépen és járja le azt a 10 kibszott alkalmat.
2020. aug. 29. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: sajna nálunk nincs ilyen, kötelező a tesi (osztatlanon 3 félév), majd miután JELEN VOLTÁL az összes alkalmon, még képesek állóképességi felmérést végezni.
2020. aug. 29. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!