Esti gimiben mennyire szokták komolyan venni a bejárást?
Tehát felnőtt képzésre szeretnék jelentkezni. De mellette dolgoznom kell és nem biztos, hogy mindig össze tudom majd hangolni a képzést a munkával. Lehet, hogy sokszor nem tudok majd bemenni a munka miatt. Ott is pampognak a hiányzások miatt?
Esetleg tudtok olyan lehetőséget, ahol levelezőn lehet leérettségizni? Ott nem lenne gond, ha munka miatt nem tudok bejárni. Békés megyei vagyok.

Szia.Én is esti gimiben végeztem 10 évvel ezelőtt,bár én levelezőn,de semmi gond nem volt,ha nem jártál be,max egy-két túlbuzgó tanár tette a megjegyzéseket,ha megjelentél,hogy téged se látott még :D
Békés megyében nem tudok olyan sulit,de Budapesten ismerek távoktatásos rendszerűt,ha esetleg az is érdekes lehet.Ott nem kell bejárni egyáltalán tuti biztosan,csak osztályozó vizsgára fél évente.Ha az érdekel,meg tudom adni a suli nevét.
Köszi, megadhatod. Érdekel. Félévente nem nagy cucc felmenni Pestre, ha megéri. Légyszi irj le minden tudnivalót, költségeket is.
Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!