Milyen felszerelés kell 9. osztályba?
Nem kaptam listát :(
9. osztályos füzetcsomag meg sehol nincs.
Milyen füzetből mennyi kell?
És a többi felszerelés?
Mik kellenek, és miből mennyi?
Megköszönöm előre is a segítséget
körző vonalzó, spirál füzet is jó 2 kockás, három vonalas, néhány vékonyabb füzet, amilyen tetszik, egy-két szótárfüzet, ceruza, toll, notesz, órarend, a többit elmondják majd első héten.
Tesivel várd meg, lehet hogy a suli megszabja, mit hordhatsz.
kell egy táska is, és tolltartó.
Tudományos számológép(az a bonyolultabb, ami gyököt is von, meg cos, sin is van rajta.)
Azért nincs lista, meg füzetcsomag, mert középiskolában a legtöbb tanárnak már mindegy, mibe jegyzetelsz.
Egy-két konzervatívabb tanár lehet, aki kiköti, hogy pl. csak nagy füzetbe írhatsz és A/5-ösbe nem, meg nekem volt egy magyartanárom, aki nem engedte a spirál füzetet :S De ha valamelyik tanárnak van ilyen mániája, azt úgyis elmondja az első órán.
Amúgy meg mindegy milyen füzeteket veszel, célszerű az A/4-es spirálfüzet, mert többet fogtok jegyzetelni, mint általánosban. Magyar, töri, nyelv stb. órákra vonalas a célszerű értelemszerűen, matek, fizika, kémia, info órára négyzetrácsos, de ezt úgyis tudod :) Matekra lehet, hogy sima füzetet is kér a tanár szerkesztéshez, de ez is inkább általánosban jellemző.
Nekem a legtöbb tanáromnak tökmindegy volt, milyen füzetünk van, volt aki írólapokra írt, én pl. törinél csak a könyvbe... ha valamelyik tanárnak külön kérése van, úgyis elmondja. :)
Azonkívül felszerelés még... tesicucc, szóval gatya, póló, cipő, célszerű fehér póló mert sok tanár azt kéri, de ezt is majd időben elmondják. Matekra vonalzó, körző, de pl. nálunk ezt se vették olyan szigorúan mint általánosban, nekem 9.-től 12.-ig egy pici 16 centis vonalzóm volt matekórákon :D
Ennyi, nem kell nagy dolgokra számítani. Első nap jegyzetfüzet, toll, a többi meg majd megy magától, nyugi! :)
Köszi a válaszokat :)
Már nem félek annyira hogy nem lesz meg minden.
Az első nap megtudakolok mindent =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!