A dekani meltanyossagi hatarozat kezhezvetelevel megszunik a jogviszonyom vagy csak kesobb? Hatszori sikertelen vizsga utan. Nemleges lesz a valastz ,mar szoltak elore. Elte ajk.
Már megszűnt a hallgatói jogviszonyod. De amúgy is, mit gondoltál, nem fog feltűnni, hogy hat sikertelen vizsga után bocsátottak el?
Tanulni kellett volna, nem utólag megpróbálni okosba'.
Tanultam rengeteget,tudom is es ertem is az anyagot. H-V napi ot-tiz orat interaktiv magnofelvetelekkel tanulok, asztalnal ulve napi 0-1-2-3-4-5 vagy tobb orat,mikor hogy, valtozo. Csak akkor nem tanulok,mikor alszom, vagy elmegyek iskolaba, ennivaloert a boltba, vagy postara, nagyritkan sportolni.
Nekem szeptember1- tol julius 1- ig nincs se napi,se heti pihenoidom,csak mikor alszom,miota ELTE-re jarok,annyi az anyag,amit feladnak. En nem az a tipus vagyok,aki csak vizsgaidoszakban tanul!
Megis hatszor megbuktam.
Nem szunt még meg. Elten adtak igazolast,hogy oda jartam,es azon az szerepel,hogy jogviszony fennall jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!