Akik gazdaságinformatikára jelentkeznek (jártok), mik akartok lenni? Mi a célotok a sulival?
Budapesti egyetemekről tudtok valamit? Itt lakom szóval mégha jó is a suli akkor sem mennék más városba.
Budapesten a Corvinuson a BGE-n és az Óbudai Egyetemen can csak Bsc gazdinfó ha jól tudom...de ezeknél a gazdinfó a gazdasági karon van....azért érdekelne, hogy végülis akkor ha elvégzem közgazdász leszek vagy mi?
Óbudain is elég sok infós tárgy van. (Másodéves gazdinfós vagyok.) Első két félévben PHP programozást tanultunk, hogy meglegyen a programozáshoz szükséges gondolkodásmód. Most 3. félévben kezdtük el a C# nyelvet, a tárgy teljesen ugyanaz, mint amit a NIK-es mérnökinfósok tanulnak. A matekos tárgyak is NIK-en vannak, de egy picit könnyebb mint a mérnökinfósoknak (az elméletet kevésbé kell tudni). Emellett inkább az üzleti, vállalati informatikára helyezik a hangsúlyt. Pl. hálózatokról egyáltalán nem lesz szó, ahogy a tantervet elnézem, számítógép architektúrákból is 1 félévnyi anyag van csak. (NIK-en 3)
Én azt mondanám hogy informatikus leszel, erős gazdasági rálátással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!