Ki jelentkezik idén gazdaságinformatikára?
Miből érettségizel?
Mi a célod a sulival, mi szeretnél lenni?
Programozás hogy megy? :)
Én arra fogok.
Infóból emeltezem, de már rendelkezek középszintű érettségivel belőle. A programozás nem megy túlzottan, mert rosszul oktatják a suliban.
Én is tavaly jelentkeztem, emelt még nem kellet, bár angolból van, de az nem számít. Emelt matekra mindenképp érdemes járni, mégha nem is érettségizel belőle, a tudás nekem hasznos volt. Progból sajnos 0 tudással mentem, Pascal infó órákról nem igazán számít... De javaslom, hogy készüljetek progból otthon magatoktól neten, mert nagyon szivatós. Ráadásul ha a tanár is pocsék... Szóval ja, ezt bánom, hogy bem foglalkoztam vele előtte. Persze az egyetemnek kéne megtanítania, dehát... :D
A szakkal amúgy nincsen bajom, szívesen elhelyezkednék egy cégnél a diplomával, nincs hardcore gazdaság, se infó, így kényelmesebbnek tűnik. Banki informatikai specializáció különösen szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!