Mit gondoltok a kissé megkésett iskoláknak javasolt vírust megelőző intézkedés csomagról? Életszerű?
Nagyságrendileg kevesebb gyerek ült az érettségin májusban (kb. az egész iskolában eloszthatták a gyerekeket), mint most, amikor mennének vissza tanulni ezrével.
Szerintem ez a javaslat a "halottnak a csók" kategória. Áttolják a felelősséget (as always) az intézményekre, iskola igazgatókra.
Gimikben érdekes lesz megvalósítani a 1,5 métert, tekintve, hogy a termekben szinte minden osztályban 30 fő tartózkodik.
Én a testnevelés órai protokollt hiányolom. Gondolom maszk viselése nem lesz akkor (sem) kötelező, de azért valami változtatás elvárható lenne szerintem.
Egyáltalán nem tartom életszerűnek.
Hol a maszk? Hol a távolságtartás?
Miért nem tolják ki központilag az órakezdés időpontját?
Megint odadobták az iskoláknak, hogy oldják meg... Grat!
Ha központilag tolnák a kezdés időpontját, a középiskolások kb délután ötkor végeznének, és hatra érnének haza. Miért is? A vírus ugyan nem kerüli el a csúcsforgalmat, s vidéken nem sűrűek a járatok annyira, hogy megoldható lenne egy később kezdődő első tanórára (emberi) időben megérkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!