Nagyon ciki ha az egyetemi beiratkozásra a szülő megy el
meghatalmazással?
Figyelt kérdés
Akkor lesz az állásinterjúm,amikor a beiratkozás.Nagyon meg szeretném kapni azt a munkát,de oda nem mehet el helyettem más,beiratkozást viszont intézhet meghatalmazott a diák helyett.
Szerintetek mennyire lenne ez gáz,nem néznék h*lyének a szülőt aki bemenne beiratkozni a gyereke helyett?
De. Nagyon gáz. Meg fogják jegyezni a neved, és ki fognak nézni egészen a diplomáig.
Könyörögöm gondolkozz már kicsit. Szerinted a TO-s néniket érdekli amikor több száz vagy több ezer hallgató tanulmányi ügyeit intézik? Majd pont te leszel érdekes számukra.
2020. aug. 17. 15:37
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nincs benne semmi gáz.
Valószínűleg én is így tennék a helyedben, de hidd el, a leendő munkáltatód is megértené, hogy akkor van a beiratkozás, így azt elhalasztani pár órával/nappal sem lenne ciki.
2020. aug. 17. 15:38
3/9 anonim válasza:
Fu nagyon gáz! Hogy fogsz tudni így aludni ma este?:///
2020. aug. 17. 15:44
4/9 anonim válasza:
Nem ciki.
Ez nem közoktatás. Nincs ott semmiféle közösség. Csak több 100 odajáró ember. Az ügyintézők meg le se sz.rják.
2020. aug. 17. 15:51
5/9 anonim válasza:
Ha a szülő elmondja, hogy állásinterjún van, akkor az adminisztrátor sok sikert kíván neked a munkához.
2020. aug. 17. 16:54
6/9 anonim válasza:
Persze nem gáz, egyetemre minden korosztályból járnak emberek amúgy is, szóval még csak nem is feltűnő. Meg ahogy az előttem szólók is említették a to-s nénit az érdekli hogy minél gyorsabban lássa az összes kellő papírt és kérje a következőt.. Sok sikert az interjúhoz. :)))
2020. aug. 17. 19:08
7/9 anonim válasza:
Egyetemen te már csak egy hatjegyű kód vagy a rendszerben a tanárok és ügyintézők szemében, főleg az első évben. 2 perc múlva már senki sem fog emlékezni arra, hogy te éppen kit küldtél el beiratkozni.
2020. aug. 17. 20:12
8/9 anonim válasza:
"Egyetemen te már csak egy hatjegyű kód vagy a rendszerben"
Nagyon találó megfogalmazás.
2020. aug. 17. 22:15
9/9 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én is meghatalmazással mentem két hete, mert ismerős lányának a suli kapujában 37,1 hőt mértek... Voltunk egy csomóan meghatalmazással, meg se kérdezték, miért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!