Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mehet-e szülő nélkül a kiskorú...

Mehet-e szülő nélkül a kiskorú vérvételre ha egy kísérő kap meghatalmazást?

Figyelt kérdés
2 hónap választ el a 18-tól de nem veszik le a vért kiskorúság miatt. Ha az egyik szülőm ír meghatalmazást, elkísérhet a nagykorú párom(19)?

2019. ápr. 19. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
18 alatt is egyedül mentem. Senki nem nézi.
2019. ápr. 19. 11:49
 2/5 anonim ***** válasza:
De valószínűleg igen, meghatalmazással jó lesz.
2019. ápr. 19. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
A párod ír egyet a szülőd nevében és alá is írja, kész. Úgyse tudják hogyan kéne kinéznie annak az aláírásnak.
2019. ápr. 19. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért kéne a meghatalmazás mert tudják hogy kiskorú vagyok. Ki is lett jelentve hogy így nem veszik le a vért. A neten meg ehhez kapcsolódó segítséget nem találtunk.
2019. ápr. 20. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez hol van? Sose hallottam még ilyet.. mármint melyik városban? Meg valamilyen különleges dolgot néznek? Érdekes hogy egy vérvételhez 18-nak kell lenni :O
2019. ápr. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!