DE-GYTK könyvek, jegyzetelés?
1. Mennyi könyvet kellett megvennetek? Mennyibe került? Összesen hány tankönyvetek van?
2. Gyógyszerészetin működik a lapokra való jegyzetelés vagy inkább minden tárgyra egy füzet?
Szia!
Az öt év alatt be kellett szerezni azért jó pár könyvet. Alapvetően megkapjuk az előadás diáit és azt kell kinyomtatni, van olyan tágy, ez lefedi a teljes anyagot, van, ahol kell mellé a tankönyv.
Sejtbiológia, genetika, szövettan, anatómia, latin, angol, technológia, neurobiológia, analitika stb...Ezekre meg kellett venni a könyvet, de mivel az egyetemi kiadó adja ki, ezért nem olyan vészes az áruk.
Iratkozz be a könyvtárba, ott mindegyik megtalálható, ha nem akarsz saját példányt.
Én lapokra jegyzeteltem, de itthon szépen lefűztem mindet egy mappába, amiben tantárgyanként külön gyűjtöttem mindent. Ez azért fontos, mert a félév végén millió jegyzeted lesz, és majd vizsgaidőszakban gyorsan vissza tudod keresni. A füzet is működik, lehet egyszerűbb is, viszont én nem akartam sok füzetet magammal cipelni, csak a lapokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!