ELTE PPK-ról vélemények, tapasztalatok?
Sziasztok!
Végzős vagyok, és a továbbtanuláson morfondírozva egyre inkább úgy érzem, a pszichológiával szeretnék foglalkozni. Viszont elég megoszló véleményeket találtam mind az ELTE-ről, mind a Károliról.
Esetleg olyan, akinek va közvetlen tapasztalata, tudna nekem írni pár szót?
Előre is köszönöm, ha igen! :)
Jobban jársz, ha nem mész pszichológiára, számtalan jobb szakma van amiben több a lehetőség.
De az ELTE jobb, mint a Károli.
Egyrészt értem az elsőt mire gondol. Minimum 5 év egyetem kell, hogy kezdhess vele valamit. Alapdiplomával körülbelül kitörölheti az ember. Mester után viszont már akadnak lehetőségek bőven, csak el kell odáig jutni.
Nekem azok az ismerőseim, akik elhagyták a pályát, vagy fel se vették, azok emberi erőforrásokra mentek, de nyilatkozni nem tudok róla, mert én pszichológián vagyok.
Én ugyan tanáris vagyok, de rengeteg órám volt az ELTE PPK-n, pszichológia is.
Szerintem nagyon jó színvonalú, emellett emberséges. A Károliról nem tudok nyilatkozni. Érdemes elmenni mindkét nyíltnapra és az alapján dönteni, hol tudod magad jobban elképzelni.
Én anno az ELTE és a Pázmány között vacilláltam, aztán a nyílt napon eldöntöttem, hogy ELTE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!