Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Itthon megnyitják szeptembertő...

Itthon megnyitják szeptembertől az ált. iskolákat?

Figyelt kérdés

2020. aug. 16. 00:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 Ez a mi iskolánk sajátossága, hogy mindent idővel előre közölnek, nyilván elhiszem, hogy máshol nem így van..

A másik dolog egyébként a szalagavató. Állítólag már ebben a hónapban készülnünk kellene rá mert nekünk Nagyon korán lesz, mégsincs ezzel kapcsolatban semmi tájékoztató. Fura.

2020. aug. 16. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért furanak nem nevezhető. Vagy te látod előre, hogy mi lesz novemberben? Mit mondhatnanak? Majd augusztus végén osszedugjak a fejüket, és mondanak valamit, de az is csak olyan lesz, hogy a fele se igaz, mert minden a járványtol függ... Ez most egy ilyen idoszak, nem nagyon kedvez az utolsó éves programoknak...
2020. aug. 16. 14:39
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Gimis vagyok, és már várom a sulikezdést, de kicsit engem is idegesít, hogy még nincs semmilyen információnk az évnyitóval és az első tanítási nappal kapcsolatban. Mindegy, majd csak lesz valahogy...
2020. aug. 16. 16:48
 14/15 WidowmakerButt ***** válasza:
23%
Ha lesz is iskolanyitás, általánost nem zárhatják be, vagy jön a válság. Középsuli/egyetem más tészta, ott már otthon maradhatnak egyedül is a tanulók, csak ott meg más problémák vannak, pl. az állandó csalás, csavargás stb.
2020. aug. 21. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt pusmogják, hogy kinyitnak az iskolák, de csak azért, hogy oszlassák a pánikot és szept 14-től újra bezárnak...
2020. aug. 23. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!