Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mi a nehézségi...

Szerintetek mi a nehézségi sorrend ezek közül, ha nincs olyan, hogy nincs sorrend?

Figyelt kérdés
ELTE jog, BME VIK, BME GPK, ELTE TTK, SE általános orvos. Szerintetek? Melyik nálatok a top 1,2,3,4,5?

2020. aug. 13. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1. SE általános orvos

2. ELTE jog

3. BME GPK

4. BME VIK

5. ELTE TTK

De ez relatív, hiszen senki sem járt mind az 5 egyetemre🙂

Neked kérdező mi a sorrended?

Milyen szakra jársz?

2020. aug. 13. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért elég szubjektív, mindenki másmilyen sorrendet tudna állítani, másrészt azért oké, hogy karok, de karon belüli szak és szak között is van különbség. Pl. ELTE TTIK-n a Földrajz, vagy a BME VIK villamosmérnöki szak, stb. Szóval erre nem lehet csak így válaszolni, a másik az, amit már előttem is említettek, senki nem járt mindegyik egyetemre.
2020. aug. 13. 20:31
 3/11 A kérdező kommentje:
persze, hogy nincs tökéletes sorrend, nektek mi a véleményetek. Ugye egy karon van több szak is, nehéz megmondani, hogy a VIK villamosmérnök vagy a mérnökinf nehezebb, ezért lett csak VIK. TTK-n fizika/matekra gondoltam. Nem gyenge az utolsó hely a természettudományi karnak?
2020. aug. 13. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Én a GPK-ra járok, szóval nekem:

1) ELTE jog

2) BME TTK

3) SE orvosi

4) BME VIK

5) BME GPK

A jognál tőlem a világon semmi nem állhat messzebb.

2020. aug. 14. 00:51
 5/11 A kérdező kommentje:
utolsó pedig ott annyi ember szív. Jó neked ha az a legkönnyebb! Ugyanez igaz mondjuk másra is.
2020. aug. 14. 13:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a nehézség. Nekem a villamosmérnöki fekszik, de egy marketingen vagy nemzetközi tanulmányokon elhasalnék.
2020. aug. 14. 14:56
 7/11 A kérdező kommentje:
De ha valakinek a VIk fekszik attól még egy turizmus, vagy marketing könnyebb nála.
2020. aug. 14. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem, mivel minden szak más képességeket igényel. Mindenkinek más a nehéz, feltéve ha tényleg tanulni akar az ember, és profinak lenni. Lébecolni valóban nehezebb villamosmérnökin.

Igazából szerintem lényegtelen melyik szak nehezebb vagy sem. Mindenki tanulja azt ami őt érdekli. Én vígan elvagyok villamosmérnökként, míg más marketingesként. Én sem basztatom őt, ő sem engem és ez így van rendjén.

Azzal érvelni, hogy nekem nehezebb dolgom van a másiknak meg minden könnyű nem értelmes, hiszen én válaszottam a villanyt.

2020. aug. 14. 16:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Viszont akinek nehéz a GPK, okos emberként is tanul néha 10 órát, (ismerősömről van szó). Szerinted akinek nehéz a kommunikáci, média, ugyanolyan okos ember, akinek az való, mennyit tanul? 1 órát? Akinek a GPk való az is többet tanul mint akinek a turizmus. Általában háromszor is kb.
2020. aug. 14. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Legyen okosabb. De pontosan ez miért számít amúgy? Nem kötekedésből, tényleg érdekel miért foglalkoztat téged melyik szak nehezebb.
2020. aug. 14. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!