Melyik egyetemre jártok?
BME
Ajánlanám, mert vannak nagyon szuper tanárok, képzettek, kedvesek, motiválóak, a feladatok kreatívak és érdekesek. Viszont olvastam már az ellenkezőjéről is, de eddig szerencsére nem sikerült kifognom ilyet.
A campus egy helyen van, egyik végéből a másikba 25 perc gyalog. Például a Pázmányhoz viszonyítva ez előny, vannak jó kolijai, pár menza (amik sajnos drágák szerintem, 1000Ft alatt nehéz ebédet összehozni).
Ha valakinek komoly műszaki céljai vannak, támogatják, sok a lehetőség a feltörésre.
Szép a kilátás, a környezet. (Duna mellett van, közelben a Gellért-hegy.)
Győr SZE
Én tudom ajánlani az egyetemi élet nagyon jó.
Vannak nagyon kitűnő tanárok és persze van egy kettő, aki csak van, de szerintem minden egyetemen van ilyen tanár :D.
A könyvtár is nagyon szuper.
Mondjuk csak a műszaki oktatásról tudok beszélni.
6-os Te is jelentkezhettél volna oda nem volt megtiltva, már 2004 óta működik.
Amúgy meg hogy azt mondod hogy "Én úgy elvenném tőletek a szavazati jogot.", a világon sok helyen ingyenes az oktatás, te is tudtál volna tájékozódni róla az internetről, sőt Prágában úgy ingyenes hogy még ha 3-4 év késéssel fejezed is be akkor is ingyen van.
Óbudai. Ajánlom mert nagyon jó a közösség, pedig én nehezen ismerkedem. A legtöbb tanár nagyon segítőkész, az egyetemnek nem kifejezetten az a célja, hogy minél több embert kiszórjanak, hanem a gyengébbeknek szerveznek plusz órákat. Nagyon jók a gyakorlati órák és a terepgyakorlatok.
A Corvinusra egy félévet jártam, nekem nagyon nem jött be, de több volt osztálytársam is ott maradt, van aki kifejezetten szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!