Ti melyik egyetemre/főiskolára/képzésre jártok és mi a véleményetek róla? Ajánlanátok másnak is?
"Egyikre sem. Egyetemre/főiskolára csak a hülyék járnak, az okos embernek nincs szüksége ilyesmire. Nekem plédájul még gimnáziumra se volt szükségem enélkül is megvan az eszem."
A 22%-od alapján rendkívül értelmes ember lehetsz.:D
Én ELTE jogi karra jártam. Az tény, hogy nagyon kemény volt, tényleg csak a legjobb koponyák és a legszorgalmasabbak bírják megcsinálni, de megéri! Munkáltatók is rögtön az eltés diplomáz keresik, nem véletlenül, a legkiválóbb diákokat itt találod.
OKJn tanultam 2 évig szakmát, azt udnám ajánlani, de sajnos szétverték a nagy oktatásreformokkal, szóval már hiába ajánlanám.
Most ELTE-BTK, abszolút ajánlom, a közhiedelemmel ellentétben, a szart is kifacsarják belőlünk szorgalmi időszakban, sok külföldi lehetőség, remek magyar és külföldi tanárok... szóval ajánlom
Miskolci Egyetem, mérnökinfó.
Jó.
Igen.
BGE-PSZK, gazdaságinformatika: nem ajánlom, rossz a légkör, az ügyintézés siralmas, vicc az egész suli.
BME-GTK, nemzetközi gazdálkodás: kemény, állandóan megy a szivatás, de egyébként jó a képzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!