Valaki akit felvettek a Károli Kereskedelem és marketing FOSZK szakra?
Az nem FOSZK, hanem FOKSZ és ezzel nem FOKSZ tudni mit kezdeni.
Amúgy mi a kérdés?
Mielőtt idétlen kérdéseket teszel fel, amiből nem is derül ki mi a kérdés, tájékozódj!
Minek nézzek utána? Annak hogy a FOKSZ az nem FOSZK?
FelsőOKtatási SZakképzés
Vagy annak nézzek utána, hogy sokra FOKSZ menni vele?
Ez egy okj szintű képzés lényegében, magasabb, mint a sima okj, de nem diploma. Ezzel nem pályázhatsz diplomás állásokra, tulajdonképpen arra jó, hogy elmenjenek az állami féléveid, és majd max beszámítják ugyanennek a szaknak az alapképzésébe, de így is több idő összességében ezzel együtt, mintha egyből arra mentél volna. Gondolom nem volt meg a pontszámod államira, és így akarod rövidíteni a tandíjas féléveidet majd alapképzésen, így szokott néhány “nagyon okos”
Ez nem felnőttoktatási szakképzés, értsd már meg!
Vitatkozol itt velem, amikor A-tóp Z-ig vágom a felsőoktatási témákat.
Egyetemen felsőoktatási szakképzés van. Elkezdi, Google a barátod! Ha Googleba beírom, hogy kifli alakú pics@, arra is is hoz ki találatot, mert mindenhonnan összekukázza a találatokat. Azért kíváncsiságból beírtam, hát egyáltalán nem hozott ki egyetemi találatokat, ellenben a felsőoktatási szakképzésre igen. Nem minősítem a képzésedet, de a helyedben csinálnék emeltet, és keresztféléven, vagy jövőre megpróbálnék egy alapképzést. Vagy ha csal egy egyetemi papír kell, akkor nem szóltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!